Renumitii interpreti de muzica populara Florentina si Petre Giurgi au fost martori, azi noapte, la un tragic eveniment rutier petrecut pe Drumul European 58, la intrare in municipiul Baia Mare. Ei erau pasageri intr-un Volkswagen Passat (MM-04-BWB) care a lovit in plin un tanar de 19 ani. Povestea accidentului este una cu... cantec.

O prostituata a marturisit ca baiatul se afla cu ea pe marginea soselei, politia spune ca acesta ar fi traversat neregulamentar strada, in timp ce soferul masinii pretinde ca tanarul se saruta de mama focului langa un TIR si ca a intrat intr-un sant incercand sa il ocoleasca.

Gravul accident rutier a avut loc in jurul orei 1.15, la cativa metri de localul “Clubul Vacarilor”. Martorii au povestit ca victima, Viorel D., s-ar fi aflat in afara carosabilului impreuna cu o prostituata pe care o saruta.

Tot ei au relatat ca soferul Volkswagen-ului, Florin Roman (33 ani), l-ar fi lovit in momentul in care s-a angajat in depasirea unui TIR. Tanarul a fost proiectat la cativa metri distanta, pe marginea unui sant, iar in cadere s-a lovit puternic la cap.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro