Mondial de sex oral in Ibiza. Doi clujeni au asistat anul trecut la concurs. Soc si rai. Probe de viteza si rezistenta. Participam sau nu?! Fascinatia sexului oral. Campionat National de sex oral

Fiecare sport isi are propriul campionat mondial. Mondialul de fotbal are audiente TV record. Mondialul de atletism il urmeaza indeaproape. Apoi, exista campionate mondiale de polo, hochei, gimnastica, volei, handbal, dar si snooker, curling sau poker, pentru a enumera o serie de sporturi mai putin cunoscute. Ei bine, unii spun ca sexul este un sport.

Atunci, de ce nu ar avea si sexul un campionat mondial? Ei bine, acesta exista si se desfasoara anual. Mai precis, este vorba de Campionatul Mondial de sex oral. GAZETA a fost intrigata de o stire potrivit careia saptamana trecuta Ibiza a fost invadata de britanici, care doreau sa-si pastreze titlul mondial la sex oral si a mers pe fir. Descoperirile au fost naucitoare.

Si romanii au participat la “Mondialul de sex oral”. Ba chiar mai mult, si Clujul a avut acolo reprezentanti.

Soc si rai

Tanara M.C. (25 de ani) si tanarul T. B. (27 de ani) sunt doi clujeni care s-au casatorit in primavara anului trecut. Si-au programat luna de miere in luna iulie 2005 si au ales Ibiza. Bineinteles “all inclusive”. “A fost superb. Conditii excelente, distractie, caldura, apa. Ce mai, Ibiza e Ibiza. Definitia distractiei si a noptilor albe.

Nu dormi nici o noapte, peste tot muzica. Totul a decurs perfect, ne-am facut chiar si prieteni acolo.

Intr-o zi, la piscina, prinsesem o frantura de discutie referitoare la un concurs de sex oral. Am crezut ca nu am auzit bine. I-am spus lui T. iar acesta a ramas masca. Am inceput sa ne interesam ce si unde si am decis sa dam o raita pe la clubul respectiv pentru a vedea despre ce vorba.

Nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut ca este vorba de un Campionat Mondial de sex oral. Am ras, dar, dupa ce a inceput concursul, am fost socati. Nu ne venea sa credem. Pe de o parte era vorba de un concurs absolut normal: arbitri, reguli, prezentarea concurentilor, galerie, punctaje. Socanta a fost desfasurarea concursului. Prima jumatate de ora nu mi-a venit sa cred. Apoi am inceput sa intram si noi in atmosfera”, povesteste M.C.

Pe de alta parte, T.B. a fost prins de atmosfera mult mai repede. “Era raiul pe pamant. Zeci de fete care fac sex oral in fata ta. Pe langa asta muzica, antren. Dupa o ora, eu si sotia ne-am trezit ca strigam si noi, comentam si facem galerie”, spune T.B.

Rezistenta si viteza

La finalul concursului, tanara pereche clujeana invatase deja regulile acestuia. Astfel, inscrierea in concurs este gratuita. Curajul si tupeul nu sunt la indemana oricui. Fetele inscrise in concurs participa toate la competitie, iar dintre barbati, in functie de numarul fetelor, sunt trasi la sorti norocosii.

Acestia din urma sunt apoi “izolati” intr-un separeu special, dar la vedere, unde nu “se pot juca singuri”. La fete, exista doua probe, cronometru si viteza.

La proba de cronometru, se cuantifica numarul de barbati care sunt “terminati” de catre o fata in decurs de 45 de minute, iar la proba de viteza, fetele “executa” trei barbati, iar apoi se face media aritmetica a timpilor realizati. La baieti exista o singura proba, de rezistenta: cine termina in cel mai lung timp.

In ceea ce pariveste recordurile competitiei, unele rezultate sunt de-a dreptul de Guiness Book: 23 de barbati in 45 de minute sau peste o ora la proba de rezistenta barbati. Oricum, la acest capitol, rezistentii care trec de 45 de minute primesc un bonus. Adica fata initiala este ajutata de inca una.

Pozitiile sunt la alegere, iar barbatii, asa cum am spus, sunt “proaspeti”, ei fiind “izolati” cu doua ore inaintea concursului. De asemenea, se acorda un premiu pentru cea mai incitanta partida de sex oral, separat, pentru fete, baieti si pentru cuplu. Adica un fel de impresie artistica.

La acest capitol, conteaza pozitia, devotamentul fetei, fondul sonor, precum si expresia fetei. Premiile sunt in bani si obiecte - bineinteles de la sex shop-uri.

“Nu e usor!”

“Dupa ce am trecut de socul initial am inceput sa savurez concursul. In timp ce ma uitam ma gandeam ca, totusi, nu este usor pentru fata si ca este nevoie de ceva antrenament. In orice caz, sa faci sex oral, pe rand, la 4-6 barbati timp de 45 de minute sau sa termini trei barbati cat mai repede nu este tocmai usor. Iti trebuie ceva antrenament”, spune tanara clujeanca.

“Nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva. Noi, barbatii, savuram concursul si nimic altceva. Si, sincer sa fiu, am vazut in public si fete care savurau concursul sau care erau chiar invidioase pe concurente”, a declarat T.B.

Fascinatia Mondialului

Dupa concursul din 2005, tanara pereche clujeana s-a intors in tara impresionata de cele vazute. “In tara putina lume ne credea. Nimeni nu vroia sa creada ca este vorba de un concurs veritabil, organizat, cu arbitri si reguli. De un Campionat Mondial la fel ca cel de fotbal. Ne-am gandit chiar sa revenim la Ibiza anul acesta, dar, de data aceasta, ca si concurenti.

Am abandonat insa ideea, nici unul dintre noi neavand acest curaj si niciunul neputand sa treaca peste eventuala gelozie. In fine, in iarna anului trecut ne-am imprietenit cu un cuplu baimarean de swingersi. Ei auzisera de concursul respectiv, dar niciodata nu vorbisera cu cineva care a fost acolo. Asa ca am decis ca anul acesta sa mergem din nou in Ibiza. Am strans bine cureaua, dar a meritat.

Noi am fost mult mai relaxati si ne-am bucurat de concurs din primul pana in ultimul moment. Nu am avut insa curajul sa si participam. Spre deosebire de noi insa, cuplul baimarean s-a inscris in concurs. El nu a fost printre norocosii trasi la sorti, iar ea s-a clasat undeva la mijlocul clasamentului”, povesteste M.C.

“Dupa concurs, fiind mult mai relaxati am stat la taclale cu unii dintre fruntasi. Intr-adevar este vorba de un sport, pentru ca premiantii se antreneaza din greu.

Citesc carti de specialitate care le invata pe fete cum sa termine mai repede un barbat, unde sa aplice presiune mai mare, care sunt pozitiile in care nu le amorteste gura, cum sa-si relaxeze muschii in regim de lucru si, bineinteles, fac multe antrenamente. Apropos de antrenamente, baimareanul ghinionist a avut parte in acea noapte de un concurs privat pe cinste.

A doua zi dimineata - in Ibiza, dimineata inseamna dupa ora 12 - ambii erau extrem de obositi. Revenind la premianti, bineinteles, pe langa acestia exista si novicii, care vin la concurs doar pentru distractie.

In fond, ce, la Olimpiada nu a fost la proba de inot un african care pana atunci nu vazuse bazin de inot si era sa se inece in timpul probei? Sau ce, Jamaica nu a avut echipaj la bob, tot la Olimpiada?!”, spune T.B.

Reveniti in tara si fascinati de Campionatul mondial de sex oral, cele doua cupluri sunt decise sa organizeze, bineinteles la un nivel mult mai mic, un campionat national de sex oral. Cine stie, poate prin 2016 vom avea la Olimpiada o proba noua - sexul oral!