Eparhia Reformata din Ardeal a reintrat, in sfarsit, in posesia cladirii in care functiona Directia Agricola Cluj. Noul sediu al institutiei se afla pe platforma administrativa din Cluj-Napoca, intr-un imobil ce apartinea odinioara Combinatului de Utilaj Greu (CUG).

Cladirea situata in Piata Avram Iancu a fost retrocedata de mai multi ani Episcopiei Reformate, insa spatiile respective nu au ajuns sa fie folosite de acest cult. Reformatii au acceptat ca Directia Agricola sa isi desfasoare activitatea in imobil pana cand va avea bani sa isi construiasca ori sa isi amenajeze un sediu propriu.

Tot in cladire a functionat si Directia Judeteana de Statistica, iar la parter si-a desfasurat o perioada activitatea clubul de fotbal "Universitatea" Cluj. Cu ocazia referendumului pentru modificarea Constitutiei si a alegerilor din 2000 si 2004, in imobil au functionat si Birourile Electorale Judetene.

In anii '50, constructia din centrul orasului, situata in spatele Catedralei Ortodoxe, a fost confiscata de autoritatile comuniste si data in administrarea Ministerului de Interne. Imobilul, care este lipit de cladirea Facultatii de Teologie Protestanta, ar putea deveni sediul Eparhiei, biblioteca sau sediu al unei scoli confesionale reformate.

Exista si varianta inchirierii cladirii dupa renovare, pentru ca spatiile folosite pana ieri de institutiile publice se afla intr-o stare avansata de degradare.

Noul sediu al Directiei Agricole a apartinut Combinatului de Utilaj Greu, iar apoi a intrat in patrimoniul AVAS ca urmare a datoriilor combinatului siderurgic catre bugetul de stat. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului l-a transferat Ministerului Finantelor Publice, care l-a acordat Directiei Regionale de Vama Cluj.

Intre timp, aceasta institutie s-a mutat intr-un sediu nou, din apropierea Aeroportului International din cartierul Someseni, unde functioneaza in aceeasi cladire cu Directia Judeteana de Vama.