Mihai Bordea nu a stat cu mainile in san si, la pauza partidei, a vorbit cu jandarmii prezenti pe stadion, iar acestia imediat au mers la suporterul sarmar, pe care l-au dus langa ARO-ul cu care jandarmii s-au prezentat la acest joc. Acestia i-au aplicat ultrasului o amenda pentru injurii si cuvinte jignitoare la adresa lui Marius Bordea, asa cum au consemnat oamenii legii.

Intrebat de ce este suparat pe presedintele ISCT-ului, acesta a sustinut ca Bordea vrea sa conduca orasul, face legea in Campia, continuandu-si tirul atacurilor la adresa boss-ului gazdelor. Pentru aceste injurii si jigniri, fanul s-a ales cu o amenda de 200 de lei.

Cateva ore mai tarziu, galeria celor de la CFR Cluj a recurs la aceleasi practici ca si suporterul amendat la Campia Turzii, insa in directia presedintelui de la FC National, Constantin Iacov. Noua specie: Homo stupidus Iacovus, scria pe un banner al fanilor feroviari, care, de fiecare data cand era afisat, era urmat de injurii la adresa conducatorului bancar.

Aici, jandarmii au stat linistiti si au privit relaxati scandarile feoviarilor, in timp ce 10 fani ai lui FC National care au facut deplasarea la Dej au afisat un banner prin care ii cereau lui Iacov sa respecte suporterii.