Legaturile ministrului economiei, Ioan Codrut Seres, cu Maramuresul vor fi mult mai stranse de luna viitoare. Ca si alti barbati, el urmeaza sa fie ”adoptat” de maramureseni, pentru ca o fata de-a locului i-a furat inima si l-a convins sa renunte la burlacie.

Calitatea de senator de Maramures pe care o detine Ioan Codrut Seres va avea astfel acoperire, iar acesta va putea inchide gura carcotasilor care ii reproseaza ca are nevoie de harta cand se deplaseaza prin judet.

Venit in Maramures cu treburi politice in urma cu doi ani, Ioan Codrut Seres a castigat nu doar postul de senator pentru care a candidat la alegeri, ci si inima unei maramuresence. Cea care l-a vrajit este Lorina Pop. Nici nu e de mirare, pentru ca fata e frumoasa foc. Are doar 25 de ani si e din Baia Mare. Dragostea dintre cei doi s-a aprins intr-o secunda. A fost suficient sa li se intaneasca privirile la o reuniune oficiala.

Lorina Pop a avut sansa sa isi intalneasca jumatatea in locul in care nici nu se gandea. ”A fost dragoste la prima vedere. Pana atunci nu credeam ca exista asa ceva, dar acum sigur nu o sa mai spun niciodata un asemenea lucru”, a declarat Lorina Pop pentru eMaramures.ro.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro