Organizatorii festivalului ‘‘Maximum Rock 2006 - Muzica impotriva drogurilor’‘, care se va desfasura in perioada 6-7 octombrie, au anuntat locul desfasurarii festivalului& platforma de pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Vor participa nume sonore ale scenei rock& WASP, Crematory sau Catamenia. Pretul biletelor este de 65 lei pentru o zi si o suta de lei pentru ambele zile.

Promusic Prod, revista Maximum Rock, Asociatia YMCA Napoca alaturi de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Cluj si Consiliul Judetean Cluj organizeaza in perioada 6-7 octombrie a cincea editie a Festivalului ‘‘Maximum Rock’‘. Anul acesta festivalul aduna nume sonore ale genului sub deviza ‘‘Muzica impotriva drogurilor’‘.

Principalele trupe care vor concerta la Cluj-Napoca in cadrul festivalului sunt WASP din Statele Unite ale Americii, Crematory din Germania, Catamenia din Finlanda si Winterhorde din Israel. De departe, cele mai cunoscute nume pentru iubitorii genului sunt WASP si Crematory. Din Romania, este sigura participarea formatiei Trooper din Targoviste.

Blackie Lawless, solistul vocal al formatiei WASP a declarat ca ‘‘mitul lui Dracula m-a fascinat inca din copilarie. Are ceva aparte. Poate ca sunt destule elemente din muzica noastra care i se datoreaza fie si indirect. Faptul ca vom canta in Transilvania, locul de origine al lui Dracula, imi creeaza o senzatie aparte’‘.

Agentia Nationala Antidrog, reprezentata de CPECA Cluj, prin activitatile pe care le deruleaza in comunitate, incearca sa aduca in aceasta lupta un numar cat mai mare de combatanti.

Organizatorii festivalului au decis sa faca publica si locatia desfasurarii festivalului. Este vorba despre platforma de la Aeroportul din Cluj Napoca. Avand in vedere amploarea acestei manifestari, inclusiv Consiliul Judetean Cluj s-a implicat in rezolvarea accesului in zona, avand in vedere ca intr-o astfel de zona regulile de securitate sunt foarte stricte.

In scurt timp vor fi cunoscute detalii si despre accesul in locatie, modul in care se ajunge acolo (autobuze, maxi taxi, troleibuze) fie din gara, fie din centrul orasului.

Pretul biletelor la festivalul ‘‘Maximum Rock 2006’‘ este de 65 lei pe zi sau 100 lei pentru ambele zile. Reteaua prin care se vor distribui biletele va fi anuntata in scurt timp de catre organizatorii festivalului.