Doi dintre membrii trupei "Sistem", care se indreptau spre Arad, unde urmau sa sustina un concert, au fost implicati, ieri, intr-un grav accident de circulatie. Evenimentul s-a petrecut pe Drumul National 7, la iesire din municipiul Deva.

Florin Romosco si Ciprian Rogojan, se aflau intr-un autoturism VW Passat, iar martorii oculari sustin ca in momentul producerii accidentului masina in care erau cei doi membri ai trupei circula cu aproximativ 150 de kilometri pe ora. "Au avut viteza foarte mare. Dupa ce au lovit un Fiat, le-a zburat o roata si au mers pe trei roti aproximativ 300 de metri", a declarat unul din martori.

Ei au lovit un Fiat care circula din sens opus, condus de un cetatean maghiar, care in urma accidentului a ajuns la Spitalul Judetean Hunedoara cu fractura la un picior, iar autoturismul a luat foc in urma impactului puternic dintre cele doua autovehicule.

Politistii sustin ca din primele cercetari reiese ca ambii soferi au depasit axul drumului. Cercetarile sunt continuate de oamenii legii pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs accidentul.