Viceprimarul liberal Adrian Popa si-a pus pirostriile. La 34 de ani, Adrian Popa, considerat cel mai vanat burlac al Clujului, a decis sa imparta viata cu alesa inimii lui. Frumoasa si tanara lui mireasa se numeste Meda Vamos. Cei doi s-au cunoscut in urma cu un an, la o petrecere organizata de PNL. Nici macar apartenenta politica diferita (PNL, respectiv PSD) nu a stat in calea iubirii lor. In ziua nuntii insa, Meda a declarat ca isi va da demisia din PSD.

Cununia civila s-a tinut, la ora 10, in foisorul japonez din Gradina botanica si a fost oficiata de primarul Emil Boc. La ora 11, la Catedrala Ortodoxa din Piata Avram Iancu a fost oficiata cununia religioasa, iar petrecerea de nunta a avut loc la Belvedere. Au participat aproximativ 300 de invitati printre care personalitati politice, prieteni si apropiati ai celor doi.

Atmosfera a fost intretinuta de cunoscuta interpreta de muzica populara Angela Rusu.

Mireasa a atras atentia prin frumusete - era imbracata intr-o rochie lunga si alba cu motive florale rosii si a avut o trena lunga de trei metri. Adi Popa isi va lua un binemeritat concediu, pentru a-si petrece luna de miere in Insulele Mauritius.

Potrivit unor apropiati, povestea celor doi e una pe cat de simpla pe atat de frumoasa. Ei s-au cunsocut la o petrecere organizata de PNL Cluj, in urma cu un an, cand Meda a venit la invitatia unei prietene liberale. Nu le-a trebuit foarte multa vreme pentru a-si da seama ca se iubesc si ca vor sa traiasca alaturi "la bine si la greu".

Le uram casa de piatra si cat mai multi urmasi!