Locuitorii satului bistritean Feldru au inceput, inca de acum o saptamana, pregatirile pentru nunta fiului primarului Stefan Sangeorzan, la care mare nas este insusi presedintele PSD, Mircea Geoana. Senatorul, care a participat la eveniment singur, fiindca sotia sa, Mihaela, nu este in tara, a fost asteptat, duminica, la pranz, de un intreg alai imbracat in costume populare.

Mirii si nasii au traversat satul intr-o caleasca de epoca, trasa de cai de rasa adusi tocmai de la Herghelia Beclean. Primarul comunei, Stefan Sangeorzan, in calitate de socru mare, a declarat ca la nunta au participat peste 800 de invitati, care au petrecut in doua locatii: Caminul Cultural si Casa de nunti din sat, avand in vedere ca nu au incaput in acelasi loc.

Cununia civila a fiului primarului, care poarta acelasi nume ca si tatal sau, Stefan, impreuna cu aleasa inimii lui, Anamaria, a inceput in jurul orei 15.00. Edilul a adaugat ca a investit pana acum in organizarea nuntii peste 400 de milioane de lei vechi.