Luni dupa amiaza, in zona Padurii Mociar, s-au inregistrat o serie de descarcari electrice, destul de ciudate, in ton cu vremea din ce in ce mai capricioasa. Unul din aceste fulgere a lovit acoperisul Bisericii ortodoxe construita in zona in urma cu doar cativa ani, de Ioan Capusan, administratorul firmei Madis.

Asta desi pe cupola biserici este instalat un paratraznet care trebuia sa atraga aceste descarcari electrice. Pompierii ajunsi la fata locului destul de repede au invins si de acesta data in lupta cu flacarile. "A fost o vreme mare pe aici, nu ploaie mare, mai mult descarcari electrice.

Si unul din aceste fulgere a lovit acoperisul, care a ars aproape in intregime. S-au inregistrat pagube in interiorul bisericii destul de semnificative si de la foc si de la apa. Dar daca Dumnezeu ma ajuta voi reface aceasta bisericuta", ne-a spus Ioan Capusan, ctitorul lacasului.

Se spune ca Dumnezeu ii pune la incercare pe cei pe care ii iubeste. Bisericuta de langa Padurea Mociar, locul in care multi locuitori ai zonei poposeau zilnic macar pentru cateva minute, asteapta acum sa renasca din cenusa.