Invitatii maramureseni la nunta ministrului economiei, Codrut Seres, cu baimareanca Lorina Pop au ramas impresionati. In afara familiei si amicilor apropiati, tanara pereche nu a invitat foarte multe VIP-uri din Maramures la eveniment.

Printre nuntasi s-au numarat cativa colegi de partid ai mirelui, care detine si functia de presedinte judetean al Partidului Conservator, primarul Baii Mari, precum si consilieri judeteni ori politicieni locali.

Declaratiile de dupa nunta au fost similare. Invitatii s-au declarat de acord ca au participat la un eveniment de mare rafinament. Razvan Birisan, secretarul executiv al PC Maramures, a spus ca a fost o ”nunta de vis” la care s-a simtit minunat, iar consilierul pesedist Dumitru Matei, ca a fost ceva ”deosebit”.

Entuziasmate au ramas doamnele prezente la petrecere. Elena Carausan, care i-a fost profesoara Lorinei Pop in timpul liceului, a fost vrajita de decoruri. ”De la intrarea in Palat si pana in sala, decorurile au fost alese cu cea mai mare grija, dar si cu mult suflet. Totul a fost in alb si violet. Atata eleganta si distinctie nu am mai vazut.”

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro