Presa internationala si cea nationala scrie de cateva zile despre povestea de dragoste dintre fostul selectioner al Angliei, suedezul Sven Goran Eriksson si romanca Ruxandra Galeriu, cantareata de cabaret. Tot recent a aparut in presa nationala o stire despre un manechin roman care ar fi avut o relatie cu nimeni altul decat Enrique Iglesias.

Povestile de dragoste dintre tinere romance celebre si oameni de afaceri straini sunt tot mai dese si nu doar de ieri sau de azi, ci dintotdeauna.

Iar cele mai cunoscute povesti, care au dat tonul si care au tinut paginile ziarelor, au ca protagoniste prezente feminine din mai toate domeniile: gimnasta Nadia Comaneci, stirista Andreea Esca, actrita Alexandra Dinu, cantareata R:B Cristina Spataru, modelele de talie internationala Catrinel Menghia sau Alina Puscau.

Iubire la 58 de ani

Presa internationala si cea din Romania dezbate de cateva zile povestea de dragoste dintre suedezul Sven Goran Eriksson, fostul selectioner al Angliei, si romanca Ruxandra Galeriu, cantareata de cabaret. Conform dezvaluirilor aduse de presa romanca este motivul pentru care suedezul s-a despartit de avocata italianca Nancy Dell‘Olio, cu care trebuia sa se casatoreasca luna aceasta la Roma.

Eriksson a intalnit-o pe Ruxandra Galeriu in luna ianuarie in Dubai, acolo unde trupa tinerei, „Young Generation And The Twins”, avea contract pentru o luna cu celebrul hotel „Burj al Arab”.

Intalnirile au continuat si in lunile urmatoare, cand Eriksson s-a deplasat in China, motivandu-si plecarea din Anglia printr-o vizita privata pentru promovarea unei investitii imobiliare. Iar de curand, din moment ce a clarificat lucrurile cu fosta viitoare sotie, suedezul a vizitat-o pe actuala iubita si in Romania.

Desi exista o considerabila diferenta de varsta intre cei doi - 25 de ani (Eriksson are 58 si Galeriu 33 de ani) selectionerul dovedeste ca exista dragoste si la varsta pensionarii.

America si Romania fac casa buna...

Cel putin cand vine vorba de iubire, se pare ca nationalitatea sau eventualele conflicte intre tari sunt piedici nesemnificative. Lucru adeverit de cuplul deja celebru, format din gimnastii Nadia Comaneci si Bart Conner.

Nadia a devenit simbol national datorita JO de la Montreal, unde, la varsta de 14 ani, a devenit prima gimnasta care a obtinut scorul perfect de zece la olimpiada - de sase ori. Dupa o perioada lunga de sedere in America, Nadia s-a logodit in 1994 cu gimnastul american Bart Conner, iar doi ani mai tarziu, in aprilie 1996, au intemeiat o familie - casatoria avand loc in Romania.

Recent, cei doi au devenit parinti ai unui baietel, care deja tinde sa devina o mica stea, daca tinem cont ca pentru o sedinta foto cu micul Dylan Paul, cuplul a fost platit de o revista cu fabuloasa suma de 1 milion de dolari.

Vive la France!

O alta poveste de dragoste, celebra, este intre stirista Andeea Esca si omul de afaceri francez Alexandre Eram. Cei doi, se poate spune, sunt un “ghiveci” cultural, dupa cum marturisea intr-un interviu stirista. Tatal lui Alexandre e armean, mama lui frantuzoaica din Versailles, iar el s-a nascut si a crescut pana la varsta adolescentei in America.

La randul ei, Andreea Esca a avut un bunic grec si o bunica italianca. Pe langa faptul ca ea este foarte cunoscuta in Romania, Eram este un important om de afaceri - presedintele companiei Sonya Mod, unicul reprezentant in Romania al marcii franceze Z, lansata in 1983 de grupul francez Zannier - lider mondial pe piata destinata imbracamintei pentru copii.

Cei doi formeaza un cuplu fericit, care se bucura de cei doi copii pe care ii au, Alexia si Aris.

Lumea modelingului asaltata de povesti cu romance

Nici lumea modelingului nu se lasa mai prejos cand vine vorba de povesti de iubire intre modele si importante personalitati straine. Aici, poate mai mult ca in oricare alt domeniu.

Fotomodelul Catrinel Menghia este sotia omului de afaceri italian Massimo Bramati. Cei doi locuiesc in Italia intr-un apartament de lux daruit de tatal socru, petrec vacante costisitoare in cele mai frumoase locuri din lume si au o multime de prieteni celebri.

Modelul roman Alina Puscau traieste, la randul ei, o frumoasa poveste de dragoste cu regizorul american Brett Ratner, fostul iubit al actritei Lindsay Lohan - cu care, de altfel, frumoasa romanca a avut numeroase conflicte.

In aceeasi ordine de idei, recent a aparut in presa o alta dezvaluire despre un model roman, care a incurcat itele in celebrul cuplu Enrique Iglesias si Anna Kournikova.

Liliana Pintilei este noua vedeta a revistei Playboy, un top-model de succes, care activeaza in Italia si care, conform publicatiilor nationale, este femeia care a dat-o jos, anul trecut, din patul lui Enrique Iglesias pe Anna Kournikova.

Actorie si iubire in Italia

Alexandra Dinu, fosta doamna Mutu, si Carlo Cancellieri sunt protagonistii altui scenariu de dragoste. Cei doi s-au cunoscut la Roma, intr-un cerc de prieteni comuni si traiesc impreuna de mai bine de un an.

Cuplul locuieste la Roma, unde Cancellieri lucreaza in domeniul bancar si are un mic club de fotbal, iar Alexandra Dinu se ocupa de cariera ei de actrita. Cu toate ca a fost ceruta de nenumarate ori in casatorie de italian, Alexandra prefera sa amane acest pas, pana cand va fi sigura ca juramantul depus va dura “pana cand moartea ii va desparti”.

O alta tanara actrita, Kristina Cepraga, s-a refugiat pe plaiurile cizmei pentru a-si consolida cariera.

Iar cea mai cunoscuta romanca in Italia, Ramona Badescu, plecata in urma cu 16 ani, a ajuns cunoscuta in cele mai selecte cercuri si a avut relatii cu importanti oameni de afaceri italieni.

De altfel, ultimele doua, Kristina Cepraga si Ramona Badescu, vor fi protagonistele unei editii speciale ale emisiunii “La vita e bella”, in care vor fi prezentate franturi din viata celor mai semnificative figuri feminine romanesti, care au poposit in Italia, unde isi desfasoara si activitatea.