Scurta si la obiect a fost vizita lui Traian Basescu in Baia Mare. A durat doar doua ore si a tintit doua locatii - Centrul Millennium, unde au fost deschise lucrarile Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania, si Palatul Administrativ, unde presedintele a avut o intalnire fulger cu alesii maramureseni si cu sefii institutiilor descentralizate.

Presedintele a facut si o baie de multime. Locuitorii urbei au asteptat in strada ore in sir ca sa il vada pe cel care conduce destinele tarii, iar faptul ca Basescu s-a amestecat printre ei si le-a dat binete i-a impresionat pe unii pana la lacrimi.

Presedintele a sosit in Maramures in jurul orei 11.30. Elicopterul a aterizat pana la urma in Tautii Magheraus si nu la Satu Mare, cum se anuntase initial. Evident ca pe aeroport erau adunati, cum mic cu mare, politicieni, capi ai judetului, sefi de institutii si cativa primari.

Traian Basescu a venit ata in centrul vechi al municipiului Baia Mare ca sa participe la deschiderea Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania. De la masina si pana la intrarea in sala de sedinte a fost insotit de o mare de oameni. Toti vroiau sa ii stranga mana si sa ii ureze bun-venit.

Nu au lipsit lacrimile. Unii baimareni au amutit de bucurie ca l-au vazut in carne si oase pe presedinte, iar altii au inceput sa planga in timp ce ii explicau problemele pe care le au.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro