Viata vedetelor din Romania este departe de a fi ca intr-o telenovela, unde totul are un final fericit. Si in “cuibul” porumbeilor celebri apar probleme. In ultimul timp paginile ziarelor sunt acaparate de vesti despre relatii care “scartaie”, de divorturi si de certuri.

Protagonisti sunt Melania Medeleanu si Dan Teodorescu, Pepe si Querida lui, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, Cristina Spatar si Mirco Maschio sau Nicolae Mitea si Raluca Tanase.

Divort pe triluri “Taxi”

Cuplul, pana nu demult, foarte invidiat, format din stirista Melania Medelanu si solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, se afla pe punctul de a divorta. Motivele invocate de cei doi sunt, se pare, conform propriilor declaratii, prioritatile care s-au schimbat pentru fiecare in parte& Melania doreste sa-si continue cariera din televiziune, in timp ce Dan pune muzica pe primul plan.

Desi in primavara acestui an Melania era hotarata sa renunte la televiziune de dragul vietii de cuplu, se pare ca pana la urma ea se va dedica, deocamdata, in totalitate, primei “iubiri”. Cei doi au fost casatoriti timp de patru ani, iar nas le-a fost chiar presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe atunci primar general al Capitalei.

De-a lungul celor patru ani de casnicie, Melaniei i s-au pus in “carca” tot felul de aventuri, care ar fi avut loc chiar in culisele televiziunii la care lucreaza, creandu-i probleme in casnicie. Cu toate acestea, ea a dat vina pe programul prea incarcat.

Se pare insa ca speculatiile aparute prin presa, referitoare la aventurile Melaniei au ajuns si la urechile lui Dan, care i-ar fi cerut sa renunte la serviciul in televiziune. Stirista urma sa-si incheie contractul in 15 martie, pentru a se dedica familiei. Insa cum prioritatile s-au schimbat, pentru fiecare in parte, cei doi au ajuns in pragul divortului.

Si, cum ei insisi au declarat, “e chestiune doar de zile pana se vor finaliza toate actele”. Poate pe noul drum le va fi mai bine. Oricum, pana atunci solistul de la Taxi va trebui sa-si continuie cautarile si va canta pe la concerte, poate mai mult ca oricand, piesa “Jumatatea mea”, in speranta ca vreo alta “medeleanca” ii va auzi trilul.

I se duce “luciul”

Acuzata ca i-a suflat iubitul Simonei Patruleasa, frumoasa bruneta de la pupitrul stirilor sportive de la Antena 1, Nicoletei Luciu se pare ca nu-i surade norocul nici de data aceasta. Dupa relatia de lunga durata pe care a avut-o cu Dinu Maxer, pe atunci component al trupei Axxa, care s-a destramat din cauza geloziei excesive a acestuia, Nicoleta nu o duce mai bine nici cu noul iubit.

Omul de afaceri Zsolt Csergo, fostul iubit al Patrulesei, rivala declarata a Nicoletei, intarzie sa-i puna pe deget inelul de logodna. Chiar daca au trecut mai bine de doi ani de cand formeaza un cuplu, relatia celor doi pare sa nu duca spre casatorie. Ori e ghinionista Nicoleta in dragoste, ori o fi descoperit Csergo de ce fostul iubit era atat de gelos.

Cert este ca relatia celor doi “scartaie”. Se pare ca lucrurile au mers ca pe roate pana cand s-au intors din vacanta petrecuta in insulele din Marea Adriatica. In timp ce Csergo se ocupa nestingherit de afaceri, vedeta Playboy, pentru a nu se lasa “doborata” de esecurile sentimentale, se pregateste deja sa revina pe platourile de filmare, pentru un rol intr-un film.

Mai mult, nu a lasat deoparte nici cariera muzicala, Luciu urmand sa lanseze in curand un album solo de la care are asteptari destul de mari. Ea spera ca acest material sa aiba tot atat de multa popularitate ca si ceea ce a editat cu trupa Laguna.

Nunta etern amanata

Este vorba despre mult mediatizatul cuplu Querida si Pepe, care au fost nevoiti, din nou, sa amane nunta. De data aceasta, deoarece Oana cea de doua sau de trei ori siliconata este in “razboi” cu mama bolnava, pentru mostenirea lasata de tatal decedat.

Desi cei doi “porumbei” anuntasera cu mare tam-tam ca se vor casatori chiar luna aceasta, pe ultima suta de metri planurile le-au fost date peste cap. Asa incat latin loverul si Querida lui trebuie sa astepte sa se rezolve “problemele de familie”, dupa care vor ajunge, in sfarsit, in fata altarului... Asta daca nu se mai iveste vreo situatie neprevazuta.

Pana atunci, Oana poate va castiga si mostenirea, dar mai ales simpatia socrilor, care se pare ca nu o prea inghit ca nora, considerand-o “mahalagioaica cu fite”. Si sa nu uitam ca, pentru a-si umple timpul liber, Zavoranca s-a hotarat sa se lanseze pe piata muzicala.

In acest scop ia lectii de canto si cauta in stanga si in dreapta, chiar si in ograda lui Pepe, poate-poate se “pune” de un duet.

Ea cu un manelist, el cu un manechin

Si cum nu toate povestile au final fericit in viata reala, una dintre ghinionistele soartei a fost cantareata R&B Cristina Spatar. Aceasta a trait timp de mai bine de un an o frumoasa poveste de dragoste cu omul de afaceri italian Mirco Maschio. Cadouri scumpe, vacante extravagante, dar un final nefericit, intrucat cei doi s-au despartit cu o zi inainte de data casatoriei.

Cuplul trebuia sa-si puna pirostriile pe 19 august la castelul lui Mirco din Padova, dar despartirea a survenit pe motiv ca regina R&B-ului l-ar fi inselat pe viitorul ei sot cu liderul trupei Directia 5 - Marian Ionescu si cu fotbalistul Iannis Zicu.

Mai nou, solista se ocupa serios de cariera muzicala, iar pe plan personal, conform publicatiilor nationale, s-a refugiat in bratele unui manelist. De cealalta parte, italianul se pare ca a uitat repede de fosta iubita si si-a trecut in palmares o noua cucerire, o tanara care activeaza in lumea modelingului international.

Clonele lui Prigoana si Bahmuteanu

Despre povestea de dragoste dintre fotbalistul de la Ajax Amsterdam, Nicolae Mitea, si jumatatea blonda a trupei Bambi, Raluca Tanase, se poate spune ca sunt clone ale unuia dintre cele mai mediatizate cupluri romanesti - Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu.

Asta deoarece si cei doi tineri au trecut printr-o serie de certuri, despartiri si impacari, la fel ca in cazul cuplului Prigoana-Bahmuteanu. Cu toate acestea, se pare ca ultima, a patra despartire, este una definitiva, cel putin asa anunta de curand presa nationala.

Motivul despartirii se pare ca a fost infidelitatea lui Mitea, care, sunat de o jurnalista pentru o intalnire amoroasa, a acceptat rapid. Convorbirea telefonica a fost publicata, iar blonda de la Bambi si-a luat adio definitiv, spune ea, de la fotbalistul ce a intrat cu “crampoanele” in viata ei. Noi asteptam si o impacare, poate-poate isi vor intrece clonele la acest capitol.... Nu de alta, dar sa aiba si ei cu ce sa se mandreasca.