Conducerea Melody Central a refuzat sa faca orice comentariu pe acest subiect. Reamintim ca printre cei care au vizat locatia respectiva s-a numarat si fostul fotbalist Adrian Ilie, care deruleaza afaceri in turism si in sectorul imobiliar. De asemenea, atat Ion Tiriac, cat si banca maghiara OTP s-au aratat interesati de imobilul respectiv.

Plasata in Piata Unirii, cladirea in care este amplasat hotelul Melody a fost construita la mijlocul secolului trecut si finalizata in 1868. Constructia pastreaza elemente constructive specifice secolului XIX. In ultimii 50 de ani, amplasamentul a fost utilizat ca hotel si restaurant.

Hotelul dispune de o capacitate de 60 locuri, fiind completat de un restaurant cu 236 de locuri in saloane si pe terasa, o sala de conferinte si de o casa de schimb valutar. In primavara lui 2005, Melody a intrat in renovare, modificarile vizand, in primul rand, restaurantul.

Infiintata la 7 iunie 1995, societatea Melody Central are ca obiect de activitate hotelurile si motelurile cu restaurant si dispune de un capital social de 1,1 milioane de lei. Potrivit Ministerului Finantelor Publice, Melody Central a obtinut, in 2004, la o cifra de afaceri de 1,3 milioane de lei, un profit net de 197.000 de lei.

Societatea avea datorii de 134.000 de lei, creante de 53.100 de lei si disponibilitati banesti de 64.200 de lei.