„In urma invitatiei adresate de catre OTPD Salaj, am participat la prima parte a reuniunii organizata la Boghis, in cadrul careia au fost abordate ca teme de discutie reforma in justitie si in administratia publica, dupa care m-am retras de la dezbateri.

De altfel, a fost o inivitatie care m-a onorat, tinand cont si de faptul ca la aceasta intalnire a organizatiilor de tineret ale PD din Regiunea Nord-Vest, au fost prezenti deputati, sefii unor institutii centrale, cum ar fi Autoritatea Nationala pentru Tineret, Institutul National al Administratiei, primari, consilieri. Prin urmare, a fost un cadru mai larg de participare.

Tin sa precizez ca, ori de cate ori voi fi invitat la actiuni similare, voi participa cu placere, indiferent de culoarea politica a tinerilor organizatori. Dr. Andrei Barbu Todea, Prefectul Judetului Salaj”.

Stati jos! Ati putut citi mesajul, pardon raspunsul d-lui Todea, la solicitarea mea adresata purtatorului de cuvant al Institutiei Prefectului de a lamuri ce a cautat domnul prefect, apolitic, cum se stie, la o intalnire de partid, a PD, la Boghis, in cazul de fata. Evident, dl.

Todea nu are cum sa uite de vremurile frumoase din epoca in care PD era in opozitie si nici de „Big Brother”. Nu plangeti! Totusi, bine ar fi ca dl. Todea sa nu mai participe la asemenea intalniri de partid, pentru ca explicatiile gen „a fost un cadru larg de participare” nu tin. Cel putin pentru noi.