La casa imperiala se pregatea o nunta, dar a fost amanata. Imparatul Iulian urma sa isi insoare maine nepotul, de 21 de ani, cu o tanara de aceeasi etnie, pe nume Timisoara. Pentru ca poftele nuntasilor sa fie indeplinite deplin, mirii au amanat nunta pentru primul week-end din luna octombrie.

Principalul motiv pentru care nunta nu are loc la data stabilita initial este de fapt rochia miresei, care nu a ajuns inca in Romania.

Promisi de 5 ani

Prea frumoasa Timisoara, din Ramnicu Valcea urma sa isi uneasca maine destinele cu Iulian, zis si Julio, nepotul lui Iulian Radulescu. Desi tinerii erau promisi de acum 5 ani, pregatirile pentru marele eveniment dureaza mai mult decat isi imaginau familiile celor doi. Asa au decis sa amane nunta pentru prima zi de sambata din luna octombrie cand toate vor pregatirile vor fi ca la carte.

„Am amanat nunta ca nu suntem gata cu toate cumparaturile. Mai avem multe de cumparat pentru ca va fi petrecere mare. Mirele este in Spania si nici rochia miresei nu a ajuns inca in tara. O va cumparat tot din Spania”, spune Iulian Radulescu, imparatul romilor.

Bunicul baiatului spune ca petrecerea va fi una deosebita, cu peste 600 de invitati, concerte ale vedetelor preferate, printre care Guta si Adi de la Valcea, foc de artificii, mancare si bautura din belsug. Slujba religioasa va avea loc la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, iar petrecerea va fi de trei zile si trei nopti.

La nunta va canta cu siguranta Guta si Adi de la Valcea, dar si interpreti de muzica populara.