Brodos Romania este lider in servicii de reincarcare electronica a cartelelor de telefonie mobila preplatite in Romania.

Odata cu semnarea Acordului de Servicii de Management, Euronet Romania a demarat procesul de consiliere a Brodos Romania cu privire la aspectele cheie ale activitatii companiei, inclusiv operatiunile zilnice si interesele comerciale, in vederea extinderii activitatii Brodos in Romania.

Imediat dupa semnarea acordului, Vodafone si Orange, primii doi operatori ca marime de pe piata telefoniei mobile din Romania, au prelungit acordurile lor de procesare cu Brodos Romania, se arata intr-un comunicat.

Brodos Romania, infiintata in 2001, este o companie specializata in furnizarea serviciilor de reincarcare electronica a cartelelor de telefonie mobila preplatite (prepaid), in principal la terminale POS din Romania.

Brodos Romania ofera, de asemenea, servicii de incarcare electronica sau directa a cartelelor de telefonie mobila preplatite (prepaid) prin intermediul ATM-urilor, PC-urilor si caselor de marcat electronice. In prezent, compania ofera servicii de reincarcare directa la peste 14.000 de terminale POS.

Brodos Romania are, de asemenea, relatii directe cu cei mai importanti distribuitori de servicii de reincarcare electronica (prepaid) de pe piata, precum si cu retaileri importanti si retele de benzinarii.

“Euronet este cel mai mare furnizor de servicii de reincarcare electronica (prepaid), oferind servicii prepaid in Europa, Asia-Pacific, Africa si SUA.

Cooperarea noastra cu Brodos ne permite sa oferim serviciile noastre prepaid POS consacrate si alte produse cu valoare adaugata operatorilor de telefonie mobila si clientilor de retail din Romania”, a declarat Jacob Claflin, managerul Euronet Romania.

Euronet Services SRL este filiala din Romania a Euronet Worldwide si este lider pe piata romaneasca in furnizarea de servicii de management externalizat al retelelor de ATM si POS si in furnizarea de software bancar de retail.

Castig per actiune

Profitul net obtinut de catre o companie intr-o anumita perioada de timp, impartit la numarul mediu al actiunilor comune aflate in circulatie in acea perioada. EPS reprezinta venitul per actiune raportat pe care o companie il poate plati partial sau integral sub forma de dividende sau pe care il poate reinvesti.

Aceasta valoare este calculata dupa plata impozitelor si dupa ce au fost platite dividendele detinatorilor de actiuni preferentiale si dobanzile detinatorilor de obligatiuni emise de companie si aflate in circulatie.