Artista clujeana Cristina Rus s-a hotarat sa devina iepuras Playboy, conform informatiilor oferite de mass-media nationala.

Frumoasa blonda, care s-a lansat in cariera solo dupa despartirea de Andreea Banica, impreuna cu care forma trupa Blondy, se pare ca s-a hotarat in sfarsit sa isi arate formele in celebra revista masculina Playboy.

Conform informatiilor publicate de cotidianele centrale, Cristina ar dori sa apara in paginile revistei cu pricina, pentru a-si aduce un plus de notorietate, mai ales ca lucreaza din greu la cariera solo. Desi recent solista a declarat pentru BZA ca muzica este viata ei, iar cariera solo este cel mai important pas pe care l-a facut, se pare ca prioritatile s-au schimbat.

Cu toate ca fosta jumatate a trupei Blondy doreste sa aiba, abia acum, un pictorial in revista masculina, intentiile ei erau cunoscute de mult. Inca din perioada in care forma cu Andreea Banica trupa Blondy, Cristina Rus si-a aratat interesul de a o lua pe urmele colegei de trupa, pentru un pictorial in revista Playboy.

La acea vreme, ardeleanca a raspuns afirmativ cand a fost intrebata daca “i-ar placea sa pozeze in Playboy”, de fata cu o multime de persoane, majoritatea vedete, la o emisiune de divertisment.

Intr-un sondaj realizat de revista in 2004, Cristina Rus se afla pe locul trei in topul preferintelor barbatilor, dupa Melania Medeleanu si Andreea Raicu. La doi ani de la declaratiile Cristinei si sondajul realizat de Playboy, in luna februarie a acestui an, artista a facut un pas important in drumul spre pictorialul din revista de specialitate. Blonda a pozat goala, in exclusivitate, pentru revista High Life.