Site-ul cuprinde topicuri despre trupa, noutati privind concertele si noua formula Hara. Fanii inregistrati pot, de altfel, sa adreseze intrebari membrilor trupei, intr-o sectiune special creata, sau sa povesteasca despre piesele trupei si despre cel mai frumos concert al baietilor.

Desi este abia la inceput, site-ul fiind creat in urma cu aproximativ o saptamana, fanii clujeni ai trupei Hara s-au grabit sa se inregistreze in Fan Club, pentru a fi la curent cu cele mai proaspete vesti despre formatia lor preferata.

Single cu influente maghiare

Trupa Hara pregateste inca o surpriza fanilor din toata tara. Baietii lucreaza la cel de-al doilea material muzical al proiectului Interetnik. Dupa succesul obtinut cu melodia apartinand minoritatii rrome, “Muro Shavo”, membrii Hara sunt in faza finala cu piesa ce va reprezenta minoritatea maghiara.

Pentru acest nou single, Flavius Buzila si colegii lui au beneficiat de aportul de autenticitate al unor rapsozi de etnie maghiara. Cele doua piese vor face parte de pe albumul intitulat “Interetnik”, pe care Hara il va lansa in aceasta toamna.