Un proiect de hotarare prin care Organizatia locala a PNL Medias urma sa primeasca un sediu la chirie avantajoasa din fondul locativ al Primariei a picat inca o data la vot in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local Medias.

Hotararea de a atribui un spatiu pentru PNL a fost amanata inca o data, din cauza faptului ca reprezentantii locali ai PNL nu s-au inteles cu reprezentantii municipalitatii in privinta spatiului solicitat in cadrul proiectului de hotarare.

Este vorba despre cateva incaperi situate la parterul imobilului Primariei Medias, in suprafata de 300 mp, pe care liberalii locali le "ochisera" ca fiind disponibile, dupa ce ele vor fi eliberate de angajatii Admi-nistratiei Financiare Locale.

Potrivit reprezentantilor Directiei de Urbanism a Primariei Medias, spatiul respectiv a fost promis din luna mai a acestui an Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Sibiu.

Liberalii locali si-ar fi dorit foarte mult un sediu a carui adresa sa se confunde, teoretic, cu aceea a Primariei, dar proiectul a picat la vot, asa cum s-a intamplat si cu propunerea anterioara, cand refuzul de a atribui un spatiu pentru PNL Medias a depins de abtinerea de la vot a consilierului democrat Floarea Taropa.

Majoritatea in favoarea proiectului nu a pu-tut fi constituita, iar liberalii au ramas fara sediu.

In vreme ce unii dintre liberalii locali vorbesc despre "rea-credinta" din partea primarului Daniel Thellmann, pentru faptul ca nici una dintre cele doua propuneri avansate nu a fost acceptata, reprezentantii Primariei apreciaza ca liberalii si-ar putea desfasura activitatile de partid in alte locuri pana cand vechiul lor sediu din cladirea Primariei vechi ar redeveni disponibil la finalul lucrarilor de reabilitare a cladirii incepute de Primaria locala.