Potrivit informatiilor noastre, Dulau a cesionat atat contractul cu Biserica Reformata, proprietarul imobilului, cat si cele de inchiriere, incheiate cu 65 de societati comerciale, pentru spatiile din interiorul complexului.

Valoarea totala a tranzactiei este de 3,5 milioane de euro. Pretul de inchiriere in Sora Shopping Center este de 50 euro/mp; pentru cel mai mic spatiu, chiria este de 830 euro, iar pentru cel mai mare, pizzeria de la etajul 1, aceasta ajunge la 9.000 euro.

Dupa renuntarea la Sora, Dulau se va concentra asupra investitiilor sale din municipiul Targu Mures, unde are in constructie un centru comercial de tip mall.

Costul unui asemenea magazin este de 15-20 de milioane de euro. Omul de afaceri clujean mai are in plan construirea ansamblului rezidential Lucian Blaga, compus din 12 blocuri, plasat pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. Sora Shopping Center grupeaza, pe 5.000 de metri patrati, 77 de magazine, o cafenea, un fast food, o pizzerie, un restaurant, un cazinou si un supermarket.

Potrivit studiilor de piata, afluxul zilnic in Sora Shopping Center este de 20.000 de vizitatori. Centrul comercial se intinde pe trei niveluri si dispune de doua cai de acces spre Bulevardul 21 Decembrie 1989, precum si de alte trei catre strada Samuel Brassai.