Cluj-Napoca a bifat la finele saptamanii trecute o noua premiera - primul minimall situat in afara centrului orasului. Este vorba de Sigma Shopping Center, o investitie de sase milioane de euro a fondului de investitii Sigma Center Developments.

Deschiderea Sigma Shopping Center s-a bucurat de prezenta a peste 500 de invitati, in frunte cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prefectul judetului Cluj, Alin Tise, viceprimarul Adi Popa, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, precum si o parte din consilierii locali si judeteni sau parlamentarii de Cluj.

Investitia de la Sigma Shopping Center contureaza o suma totala de zece milioane de euro in zona “Sigma”. Astfel, fosta cladire IEIA si halele din jurul ei au devenit acum o bijuterie a cartierului Zorilor si a Clujului - o cladire ultramoderna de birouri si un centru comercial la standarde europene.

Noul centrul comercial este unul de tip galerie, are doua intrari si dispune, in premiera pentru Cluj, de o parcare proprie. Suprafata inchiriabila este de 6.500 mp, fiind prezente branduri de renume precum Nike, Kenvelo sau New Life. De asemenea, noul centru comercial se mandreste cu un magazin alimentar si ne-alimentar Plus, precum si cu o serie de cafenele si restaurante.

Mai mult, Sigma Shopping Center va fi gazda primului restaurant cu specific sportiv, La Galeria, o locatie deosebita, cu peste 30 de “plasme”, pe fiecare dintre acestea ruland cate un program TV sportiv diferit. Iar mijlocul lunii va aduce pentru iubitorii jocurilor de noroc, un cazino.

Si daca oficialii Clujului s-au distrat vineri, au ciocnit pahare cu sampanie si au vizitat noul centru comercial, sambata a venit randul clujenilor de toate varstele sa asiste la show-ul pregatit de reprezentantii Sigma Shopping Center.

Deschiderea noului complex comercial a fost marcata de un concert de zile mari, sustinut de artisti indragiti de catre clujeni, care au luat cu asalt platoul din fata centrului comercial, pentru a asista la spectacol. Scena a fost incalzita de clujeanca Ana Maria, urmata de Anda Adam si tupa ei de dansatori, care au lasat publicul cu “gura cascata”.

Clujenii au dansat apoi pe ritmurile celor de la Activ si au cantat alaturi de Directia 5 cele mai frumoase balade ale formatiei, lansate de-a lungul timpului. Baietii de la Vama, care s-au prezentat in premiera publicului clujean in noua formula, s-au cam lasat asteptati de spectatori.

Cu toate acestea, trupa a reusit sa treaca cu brio peste nerabdarea clujenilor si a oferit publicului cateva zeci de minute de muzica de calitate. Baietii au promovat cateva dintre piesele de pe noul album - “Fericire in rate” -, realizat in vechea formula Vama Veche, dar au adus in atentia publicului si piese care au consacrat trupa.

Pentru public au evoluat si membrii trupei Comedica, care au oferit un show de comedie, spre deliciul celor prezenti.

Iar pentru ca seara sa fie cu adevarat de neuitat, organizatorii au incheiat-o cu un superb foc de artificii, care i-a tinut pe spectatori cu ochii atintiti spre cer, minute in sir.