Un sibian de 25 de ani a incercat luni seara sa sara de la etajul 3 al blocului in care locuieste mama lui, dupa o cearta cu aceasta. Dupa mai bine de o ora si jumatate de negocieri, o politista de la Serviciul de Ordine Publica din Sibiu l-a convins pe sinucigas sa renunte sa isi faca vreun rau, promitandu-i acestuia o iesire in oras. Bineinteles ca promisiunea va ramane doar o promisiune.

Agentul de politie Giorgiana Secasan l-a convins pe tanar sa renunte, dupa ce i-a aprins o tigara si i-a promis ca il va scoate la un suc in oras. Dupa ce a coborat tanarul a fost condus de oamenii legii la Spitalul numarul 3 pentru investigatii amanuntite.

Vecinii mamei scandalagiului spun ca s-au saturat de crizele pe care acesta le face saptamanal si cred ca acesta va scapa si de aceasta data, cel mult cu o amenda, iar peste cateva zile circul va fi reluat.

Sibianul nu este la prima lui tentativa de suicid. Vecinii spun ca acesta si-a pierdut locuinta din cauza datoriilor, traieste pe strada, si saptamanal se cearta cu mama sa, pentru ca aceasta nu vrea sa il mai primeasca in casa. De fiecare data cearta se finalizeaza asa cum s-a intamplat seara trecuta. „In fiecare saptamana face acelasi circ, exact ca in aceasta seara. Noi ne-am saturat de crizele lui”, spune unul din vecini.

Agitatie pentru nimic

Imediat dupa ce tanarul a urcat la etajul 3 al blocului, zeci de politisti, pompieri si echipajul SMURD Sibiu s-au deplasat la fata locului pentru a-l convinge pe tanar sa coboare. A reusit insa o tanara politista de la Ordine Publica. „Nu a fost foarte greu, dar nici usor.

I-am spus ca putem iesi la un suc, i-am aprins la un moment dat o tigara, iar in final l-am convins sa renunte”, spune agentul de politie Giorgiana Secasan, de la Serviciul de Ordine Publica din Sibiu. Dupa ce a coborat tanarul a fost condus de oamenii legii la Spitalul numarul 3 pentru investigatii amanuntite.

Vecinii mamei scandalagiului spun ca s-au saturat de crizele pe care acesta le face saptamanal si cred ca acesta va scapa si de aceasta data, cel mult cu o amenda, iar peste cateva zile circul va fi reluat.

Gabriela ROMAN