Trei elevi mureseni au fost retinuti ieri, fiind suspecti de uciderea lui F. Iosef, de 34 de ani, al carui cadavru a fost gasit duminica in padurea din apropierea Clinicii de Neuro-Psihiatrie din Targu Mures.

Elevii V.O.Z 17 ani, clasa a X-a, K.A.Z., 17 ani, clasa a XI-a, si B.E., 16 ani, clasa a X-a, au fost retinuti luni seara, si prezentati ieri cu propunere de arestare preventiva Tribunalului Mures. La ora inchiderii editiei Tribunalul nu se pronuntase inca in acest caz. “Elevii sunt suspecti de comiterea infractiunii de omor. Tribunalul se va pronunta asupra situatiei lor.

Sa nu ne grabim, sa lasam ancheta sa continue”, ne-a declarat comandantul Inspectoratului Judetean de Politie Mures, Ioan Nicolae Cabulea. Reamintim ca F. Iosef a fost gasit mort la sfarsitul saptamanii trecute.

Intre timp medicul legist care a efectuat necropsia s-a pronuntat asupra cauzei: moarte violenta care s-a datorat hemoragiei interne masive in conditiile unui politraumatism cu fracturi costale multiple si ruptura a ficatului si splinei.

Conform buletinului informativ, emis de IPJ Mures ieri, motivul care a dus la savarsirea acestei crime este un diferend legat de o suma de bani pe care victima o datora celor trei tineri, acestia aplicandu-i „datornicului” o corectie cu pumnii si picioarele.