Sfarsitul saptamanii aduce la Cluj unul dintre cele mai importante festivaluri rock din Ardeal - Maximum Rock Festival 2006. Anul acesta, manifestarea aduna nume sonore ale genului, sub un slogan puternic si dedicat: “Muzica impotriva drogurilor”.

Maximum Rock Festival 2006, organizat de Promusic Prod, revista Maximum Rock, Asociatia YMCA Napoca alaturi de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Cluj si Consiliul Judetean Cluj, se desfasoara timp de doua zile la Cluj, la sfarsitul acestei saptamani.

Ajuns la cea de-a cincea editie, evenimentul aduce in fata iubitorilor acestui gen muzical o serie de nume cunoscute in peisajul rock national, dar si international. Editia din acest an a festivalului debuteaza si cu un slogan puternic - “Muzica impotriva drogurilor” - dorindu-se a fi nu doar o manifestare muzicala, ci si una educativa.

Organizatorii sunt de parere ca orice activitate ca alternativa, cu atat mai mult muzica - ce presupune eforturi intelectuale, fizice si emotionale deosebite - asezata in contrapartida consumului de droguri este o lupta nobila impotriva acestui flagel.

Manifestarea ii va aduna la sfarsitul acestei saptamani pe iubitorii rock-ului nu doar din Ardeal, ci din toata tara pe platforma Aeroportului International din Cluj-Napoca, unde se vor desfasura concertele din programul festivalului.

Trupe romanesti si straine pe scena

Lista de anul acesta cuprinde nume de referinta din peisajul muzical autohton, dar si intrenational, cap de afis fiind americanii de la WASP. Alaturi de acestia vor mai urca pe scena trupe precum Crematory din Germania, Catamenia din Finlanda, Korozy din Bulgaria sau trupele romanesti Seven, Avatar, Trooper, Defect si Voices of Silence.

Festivalul va avea loc intre 6 si 7 octombrie, iar pretul unui bilet este de 65 RON. Intrarea la festival se va face incepand cu ora 15.30, iar trupele vor concerta in cele doua zile de la ora 18.00. Iubitorii rock-ului aflati pe parcursul celor doua zile la aeroport vor avea la dispozitie si standuri cu mancare si bauturi racoritoare.