Firma vicepresedintelui CJ Bihor, democratul Gavrila Ghilea, va moderniza baza sportiva a FC Bihor. Aceasta, dupa ce, anul trecut, pe cand era inca membru PSD, el pierduse aceeasi licitatie.

Baza sportiva va fi modernizata, Consiliul Local Oradea alocand in ultima sedinta opt miliarde lei in acest scop. Astfel, un teren artificial si unul de gazon natural vor fi amenajate la baza sportiva a FC Bihor de alianta de firme "5x5" si "Constructii" Bihor.

"Luni se semneaza contractul cu castigatorii licitatiei. A mai participat la licitatie firma care a construit bazinul olimpic, "SSD", dar a pierdut", a declarat directorul Directiei Patrimoniu din cadrul Primariei Oradea, Marcel Bolos.

Licitatia pentru realizarea acestui gazon a fost orga-nizata si anul trecut de administratia locala, insa demersul a esuat din cauza ca unul dintre participanti a dat in judecata municipalitatea.

La momentul respectiv "5x5" si "Constructii" Bihor, firma controlata de vicepresedintele Consiliului Judetean, Gavrila Ghilea, pierduse licitatia, chiar daca avea o oferta financiara mai buna. Recent, licitatia a fost organizata din nou, in alte conditii.

Astfel, cele doua societati vor amenaja un teren sintetic pe actualul teren cu zgura, cel vizibil din strada Olimpiadei, si unul cu gazon natural, in spatele stadionului.