Cel mai nou album al trupei Holograf se lanseaza oficial astazi pe piata muzicala din Romania. Turneul de promovare al noului material ii va aduce pe baieti la Cluj pe 25 octombrie.

Una dintre cele mai longevive trupe din Romania, Holograf, lanseaza astazi oficial, pe piata muzicala din Romania, un nou album. Noul material semnat de baieti se numeste “Taina” si cuprinde zece piese.

Noutatile pe care le aduce sunt cele de sound, acesta fiind primul album conceput in studio si realizat cu toate posibilitatile tehnologice ale prezentului, chiar daca partiturile sunt interpretate cu instrumente.

“Taina” vine dupa mai bine de trei ani de la albumul “Pur si simplu”, timpul indelungat pentru conceperea acestuia regasindu-se in minutiozitatea orchestratiilor si in precizia amanuntelor, dupa cum au declarat membrii trupei. Mai mult, sunetul final al noului material poarta semnatura lui Carmelo Labate, un exceptional muzician si om de studio.

Cele zece piese de pe album transmit acelasi mesaj - si anume ca dragostea este taina care ne face sa cautam intreaga viata drumul si trairile.

Piesa aleasa pentru promovarea noului material, intitulata “Asa frumoasa”, se difuzeaza deja de la mijlocul lunii septembrie pe posturile locale si nationale. “Taina” va purta numarul 15 in discografia trupei si va beneficia de un puternic turneu de promovare in intreaga tara.

Turneul va cuprinde 22 de orase si va lua startul la Lugoj, pe 17 octombrie, urmand sa se incheie cu un spectacol de exceptie, pe 5 decembrie, la Bucuresti. Fanii clujeni ai Holograf vor putea fi alaturi de baieti, spre sfarsitul lunii, pe 24 octombrie. Concertul trupei va avea loc cu incepere de la ora 19.30 la casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.