Posibil abuz sexual asupra unei fetite in varsta de 6 ani. Asta cerceteaza in prezent lucratorii Postului de Politie Bazna, si cei ai Biroului Politiei Rurale Medias. Oamenii legii au primit o sesizare din partea Spitalului Municipal Medias, conform careia o minora a fost abuzata sexual de catre fostul concubin al mamei sale, si tatal natural al fetitei.

Fetita a fost examinata ieri de catre medicul legist, concluzia fiind ca ea nu a fost victima unei agresiuni sexuale, insa nu este exclusa varianta unei tentative de acest gen. Pentru a se face lumina in acest caz, minora va fi audiata de catre politisti in prezenta reprezentantilor Autoritatii Tutelare.

Isi acuza fostul concubin

Luni dupa-amiaza, o ambulanta din municipiul Medias s-a deplasat in comuna Bazna pentru a aduce la spital o gravida in travaliu. Pe drum femeia a povestit ca fetita sa a fost agresata sexual de mai multe ori de catre fostul sau concubin, si tatal natural al acesteia.

„Pe durata transportului spre spital, am aflat de la femeie ca fetita sa a fost agresata sexual de mai multe ori de catre fostul concubin. Cand am ajuns la Spital am anuntat Politia” explica Radu Poplacenel, asistent in cadrul Serviciului de Ambulanta.

Se fac cercetari

In momentul in care au primit sesizarea din partea Spitalului Municipal, oamenii legii au demarat imediat cercetarile. „Minora a fost examinata de catre Spitalul Judetean Sibiu, respectiv Medicina Legala, care a stabilit ca din fericire fetita nu a fost abuzata sexual. Plangerea formulata de catre Spitalul Municipal a fost inregistrata la Politia municipiului Medias.

In continuare desfasuram cercetari pentru a elucida toate aspectele cazului” precizeaza subcomisarul Lucian Muntean, comandantul Politiei Medias.

Recidivist

Barbatul acuzat de fosta concubina ca a abuzat de propriul copil are 35 ani, si locuieste in satul Boian. El este cunoscut cu antecedente penale de catre politistii, fiind cercetat in trecut pentru furt. In cazul in care cercetarile vor scoate la iveala faptul ca a existat o tentativa de abuz sexual, el risca sa stea dupa gratii intre 3-10 ani, si ii vor fi interzise o serie de drepturi.

Alex PINTEA