Campania PSD impotriva Aliantei "D.A." isi da cu stangu-n dreptu' in judetul Mures. Si asta, deoarece erorile guvernarii portocalii nu se prea aplica in zona, judetul fiind condus, potrivit chiar vicepresedintelui CJ, social-democratul Alexandru Fratean, de PSD si UDMR.

"Consiliul Judetean este condus de o alianta UDMR-PSD, la nivelul autoritatilor locale si comunale stiti bine ca majoritatea oraselor sunt conduse de primari PSD", a declarat Fratean.

Aflat in conducerea Consiliului Judetean, social-democratul a afirmat, totusi, ca judetul este in impas din 2004. "Nici Muresul nu face diferenta fata de cifrele ingrijoraroare pe care Romania le inregistreaza la nivel general. Si judetul are o problema cu o scadere economica fata de anul 2004, are probleme cu somajul in continuare, precum si in domeniul agriculturii", recunoaste Fratean.

Pe de alta parte, presedintele filialei PD, Dorin Florea, a spus ca toata aceasta situatie se datoreaza guvernarii judetului de catre PSD. "Domnul Fratean, daca se uita la parcul industrial pe care l-a pastorit, in loc sa creasca fabrici si uzine si sa creeze locuri de munca, a aprobat cresterea pestilor.

E normal sa se inregistreze o scadere economica, dar judetul stiu ca este condus intr-un troc intre UDMR si PSD", a spus Florea.

In timp ce vicepresedintele CJ a dat ca exemplu negativ al guvernarii "D.A." cresterile preturilor la gaze, liderul filialei PD sustine ca vina o poarta vechea guvernare. "Ar fi interesant de aflat cine a aliniat preturile energetice in 2007 si cine a vandut "Romgaz" si "Electrica", incat romanii au ajuns sa plateasca facturi imense" a adaugat Florea.

PSD a impartit, ieri, in Mures 10.000 de fluturasi in care se subliniaza erorile Aliantei "D.A.". Astfel de pliante au fost impartite in toate orasele si municipiile din tara.