Intr-o tara in care telenovelele sud-americane au succes, un erou desprins din acest tip de seriale impresioneaza telespectatoarele genului. Barbatul de 50 de ani, foarte bogat, reincepe viata alaturi de o tanara frumoasa, saraca si naiva, cu care se casatoreste.

Columbeanu exploateaza impactul mediatic, transformand aceasta relatie in subiectul unei emisiuni voyeuriste, in care cei doi isi expun stilul de viata luxos unui public avid. Fata de un John Kennedy, care a fost cel mai ravnit burlac al Americii, un Irinel neaos romanesc pare un Fat-Frumos iesit la pensie.

Pe de alta parte, in timp ce printul Charles al Marii Britanii se recasatoreste cu o femeie de 57 de ani, un Iri curteaza o fat` pe care multi o considera prea tanara.

ZIUA de Cluj: Ati fost implicat intr-un accident rutier. In ce localitate s-a intamplat?

Irinel Columbeanu: Ce s-a intamplat, mergeam cu masina, undeva spre Timisoara, dar nu au fost victime.

Care este obiectul afacerilor dumneavoastra?

I.C.: Mare parte din raspunsuri le gasiti in carte. Am fost aproape de Vestul salbatic si am crezut ca onoarea si cinstea sunt cele mai mari bogatii ale unui om, dar am avut dovada contrarie.

Ati facut comert?

I.C.: Am inceput cu comertul, dar nu-mi place sa vorbesc despre afacerile mele. Ceea ce ma preocupa este industria materialelor de constructii, productia de echipamente electronice, in special telecomunicatii. Am facut multe afaceri, chiar si cu domnul Matei Miko, la agentia de modele Transilvania Fashion.

Cand ati devenit cunoscut? Ati castigat popularitate in urma relatiei cu Monica Gabor?

I.C.: Nu stiu sa-mi explic. Ceea ce este frapant pentru noi este faptul de a fi sincer. Ca acest lucru este vazut de unii ca o chestie socanta, este altceva.

Cum ati cunoscut-o pe Monica?

I.C.: Pe 13 iulie 2005, avea 18 ani si jumatate. Am cunoscut-o la Bucuresti, la mine la birou.

Cu ce se ocupa? Exista informatii conform ar fi avut relatii cu niste bande de interlopi romi.

I.C.: Sunt niste porcarii care nu au legatura cu realitatea.

De ce ati ales-o pe Monica? Pana acum nu ati gasit pe nimeni potrivit cu care sa va casatoriti?

I.C.: Nu, n-am gasit. Daca gaseam, era alta poveste.

Ati socat o tara intreaga cu emisiunea TV.

I.C.: Eu sochez mai putin decat socati dvs. cititorii.

Credeti ca Monica este multumita din punct de vedere sexual?

I.C.: Uitati-va in ochii ei si o sa aflati raspunsul.

Cat credeti ca va dura aceasta relatie? Daca, la un moment dat, Monica va decide ca are nevoie de un barbat tanar langa ea, cum veti reactiona?

I.C.: Eu pornesc de la premisa ca va dura atat timp cat vom dura si noi. Daca pe parcursul asta, vreunul din noi se gandeste sa-si schimbe cursul vietii, e liber s-o faca. Nu stiu cum o sa reactionez; bineinteles ca mi-ar parea rau, dar nu cred in posibilitatea de a schimba cu forta hotararea partenerului.

Monica este insarcinata. Ce veti avea, fetita sau baiat?

I.C.: Fetita.

Cand va creste si va avea o relatie cu un barbat in varsta, ce veti face?

I.C.: O sa vad la timpul respectiv.

Cum v-ati imagina femeia ideala?

I.C.: E mult de spus. Cel mai simplu este sa va uitati la Monica.

Nu ma refer doar la infatisarea fizica. Care este subiectul emisiunii No comment si ce urmareste sa demonstreze publicului?

I.C.: Este relatarea de zi cu zi a ceea ce ni se intampla noua, iar daca acest lucru este considerat interesant de catre oameni, este treaba lor. Noi nu vrem sa demonstram nimic.

De ce credeti ca este considerat interesant?

I.C.: Pentru ca este foarte sincer.

Castigati bani din emisiune?

I.C.: Monica este platita de post.

Acum, ca ati castigat popularitate, va ganditi sa intrati si in politica?

I.C.: Nu, sunt total apolitic.

Botez intre mondenii Clujului

Matei Ioan Jr., fiul lui Matei Miko, director al companiei Mikotronic Cluj si asociat cu mai-celebrul Irinel Columbeanu in agentia de fotomodele Transilvania Fashion, a primit, ieri, botezul, la Capela Seminarului Teologic. Petrecerea de dupa botez a avut loc in cadru restrans, la restaurantul Casa Matei. Este un sentiment deosebit. Am asteptat acest moment, mi-am dorit mult acest copil.

La botez, a plans putin si asta pentru ca ii era foame, dar in rest a fost cuminte, a declarat proaspata mamica, Monica Miko. Ea nu va intrerupe activitatea profesionala in cadrul agentiei de modelling Transilvania Fashion. Vom continua si, impreuna cu taticul, vom merge peste tot, iar baietelul va participa alaturi de noi, a adaugat aceasta. Sotia mea este fericita.

Se spune ca o femeie devine mai frumoasa cand este mama. Iar copilul e foarte reusit si sanatos, sper sa fie totul in regula, a declarat directorul Mikotronic. La petrecere au fost prezenti nasii baietelului si finii familiei Miko, Monica si Irinel Columbeanu.

Irinel a imbracat o geaca de piele neagra, iar Monica s-a afisat cu o pereche de colanti negri si un pulover tricotat, foarte decoltat si accesorii Victoria Beckam.

Printre invitati s-au numarat componentele trupei Trident, Mircea Buteanu -proprietarul clubului Diesel, Aura Huza -femeia din spatele infiintarii Astral Telecom, doctorul Mihai Frisan, Mike Andreica -nepotul tribunului Andreica, reintors din America, si alti mondeni de seama ai Clujului. Atmosfera a fost intima si calda, cu muzica de ambianta.

Meniul a constat din tarta cu somon, rulada cu ficatei, curcan cu legume, branzeturi frantuzesti, salau parizian, pastrav