Trupa bucuresteana Hotel Fetish a concertat la sfarsitul saptamanii trecute la Cluj-Napoca, in Club Roland Garros. Evenimentul a avut ca scop lansarea oficiala, la Cluj, a primului album al trupei, intitulat “Tango”.

Hotel Fetish a concertat pentru prima data la Cluj-Napoca, la sfarsitul saptamanii trecute, in Club Rolang Garros.

Lansarea s-a bucurat de succes datorita numarului impresionant al spectatorilor, care au fost prezenti vineri seara in cadrul localului, dar si a atmosferei care s-a creat pe parcursul recitalului. Desi trupa a fost infiintata in 2004, primul album a iesit pe piata abia la inceputul lunii trecute.

Dupa cum spun si cei patru membri ai formatiei - Alexandru Catrina - chitara si voce, Cristian Macesaru - tobe, Mihai Marin - voce si bas si Ovidiu Chihaia - chitara si voce, muzica lor este influentata de scriitorii pe care i-au citit, de trupele pe care le-au ascultat si le-au vazut.

Primul album al trupei, intitulat “Tango”, a aparut pe piata muzicala din Romania pe 9 septembrie 2006, fiind inregistrat in studioul Sysound din Cluj-Napoca, al carui proprietar este Mihai Pop, membru al trupei clujene Kaska. Albumul nu are o tema unitara, iar versurile sunt scrise fara a urmari un mesaj anume, spun componentii trupei.

Potrivit acestora, “piesele sunt povesti in care apar personaje imaginare, cu personalitati distorsionate”.

Pentru mai multe informatii despre trupa, cei intersati pot accesa www.hotelfetish.blogspot.com.