Lista copiilor din judetul Prahova disparuti de la domiciliu mai are un nume in plus, din pacate: Angela Elena Ene, de 17 ani, din comuna Podenii Noi, sat Popesti.

Disparitia a fost anuntata la Politie in seara zilei de 23 octombrie, de catre tatal acesteia. Ion Ene a sunat la 112 si a declarat ca minora a plecat de acasa pentru a merge la scoala, dar nu s-a mai intprs. Elena era insotita de sora sa, de care s-a despartit in Ploiesti, in zona Spitalului Judetean, cu intentia de a merge la liceu, dar nu a mai ajuns la cursurile din acea zi.

Angela Elena Ene are 1,50 m inaltime, circa 50 kg, par saten, ochi caprui, o alunita pe buza superioara, in partea stinga, o pata inchisa la culoare pe cotul sting. Era imbracata cu o geaca si pantaloni din blugi, adidasi de culoare gri cu rosu, bluza neagra cu banuti aplicati, vesta crosetata de culoare alb cu roz, cercei rotunzi din argint. De asemenea, avea un rucsac asupra ei, precum si cartea de identitate.

Politia prahoveana mai are in urmarire inca patru copii disparuti de la domiciliu si incearca in unele cazuri, de mai mult timp, sa-i gaseasca, spre linistea familiilor lor. Razvan Ionut Pirvulescu are 17 ani si, conform saitului Politiei romane, a disparut de acasa pe 6 iulie 2006. La data disparitiei era imbracat cu blue-jeans, tricou cu mineca scurta de culoare rosie, incaltat cu adidasi de culoare alba.

Frecventeaza salile de internet, baruri, discoteci, autogari, gari. In august 2006 a disparut de la domiciliul sau, din comuna Filipestii de Padure, si Mirela Savu, de 15 ani. Fata a fost vazuta ultima data de o persoana din comuna, coborind dintr-un microbuz in statia "Salcie" din centrul Municipiului Cimpina. Purta un tricou roz, pantaloni rosii trei sferturi cu dunga laterala alba, saboti tip slapi de culoare maron.

La 18 august 2006 a fost anuntata disparitia fara nici un motiv aparent si a lui Fernando Pasarica, din Poenarii Burchii, nascut pe 8 iulie 1997. Copilul se afla in compania lui Ianos Ciuraru, de 10 ani. Pasarica obisnuieste sa cerseasca la intersectii. Era imbracat cu tricou verde cu mineci scurte, pantaloni albi, scurti, cu dunga albastrp, descult.

Cazul cel mai vechi de disparitie al unui copil, in Prahova, este cel al lui Arpi Marian Eusebiu Boloaca, nascut in 1996. Copilul este dat disparut din 1999, cind avea 3 ani. Arpi era insotit de un unchi de-al sau pe prundul piriului Dimbu. A fost lasat nesupravegheat, dormind pe malul apei, de unde a disparut in jurul orei 12:00.

Baietelul a fost cautat de un intreg sat si desi exista un martor care a declarat ca in timp ce traversa un pod peste Dimbu, a observat corpul unui copil in apa, familia micutul Arpi continua sa spere ca acesta va fi gasit. In total, Politia Romana are in evidente 67 de copii disparuti. Cei care pot da relatii despre acesti copii sint rugati sa anunte cel mai apropiat post de politie din zona.