Turneul de promovare al celui mai nou abum al trupei Holograf, intitulat “Taina”, a poposit marti seara la Cluj-Napoca. Orasul de pe Somes a fost a sasea locatie in care membrii trupei si-au prezentat spectacolul, care s-a bucurat de un enorm succes.

Sala Casei de Cultura a Studentilor, locul de desfasurare al concertului de promovare al “holografilor”, a fost neincapatoare pentru sutele de fani care au participat la eveniment. Iar membrii trupei nu i-au dezamagit, oferind un spectacol demn de prestatia unei trupe internationale.

Pentru acest turneu de promovare, baietii lucreaza cu echipament profesionist, motiv pentru care clujenii au putut asista la o transformare totala a scenei Casei de Cultura, care a devenit de nerecunoscut: lumini, podium, sunet profesionist si un ecran imens pe care s-a derulat, in timpul concertului, titlul pieselor si gandurile sincere ale trupei Holograf.

Vechi si nou

Programul concertului a cuprins opt piese de pe albumul “Taina”, presarat cu hit-uri mai vechi ale trupei, care au facut deliciul publicului.

Show-ul a inceput in forta cu piesa care da si titlul albumului si a continuat cu alte single-uri de pe album, precum “Nu-mi ajunge o viata sa iubesc”, “Si baietii plang” sau piesa care a promovat CD-ul “Taina”, intitulata “Asa frumoasa”.

Din recitalul trupei nu au lipsit piese celebre ca “Romeo si Julieta”, “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Ti-am dat un inel” sau “Banii vorbesc”.

Spectacolul a fost presarat cu discrete momente umoristice, dar si cu interpretari inedite ale unor piese - Dan Bittman a cantat acompaniat doar de chitara lui Romeo Dediu, spre incantarea publicului prezent in sala, care a aplaudat pe toata durata prestatiei trupei, a cantat alaturi de formatie si a simtit mesajul puternic de iubire transmis de versurile semnate Holograf.

La finalul a doua ore de spectacol, insotite si de un binemeritat bis, clujenii au parasit sala, cu mic cu mare, cu zambetul pe buze.

Turneu in 22 de orase

Albumul “Taina” al trupei Holograf vine la aproximativ trei ani dupa materialul “Pur si simplu”, timp in care formatia a promovat albumul anterior si a cules roadele acestuia. Lucrul la noul material a durat efectiv un an.

“Taina” are parte acum de o promovare in 22 de orase din tara, iar de pe album vor fi extrase patru sau cinci piese care vor beneficia si de videoclipuri.

Dupa concertul de la Cluj, “holografii” sunt asteptati in aceasta seara la Alba Iulia, programul turneului continuand cu Targu Jiu, Petrosani, Deva, Sibiu, Suceava, Iasi, Bacau, Galati, Targu Mures, Brasov, Ploiesti, Tulcea, Constanta si Bucuresti, pe 5 decembrie, cand se va incheia si prima parte a turneului de promovare.