Alo, Diavolul?

Daca incerci sa apelezi numarul de mobil 0749-799925, risti sa stai de vorba cu insusi Printul Intunericului. O voce distorsionata de domnisoara pina in 18 ani te saluta cu un „Hello!“ ce iti ridica parul din cap. „Cine indrazneste sa ma deranjeze? Momentan nu pot raspunde, pentru ca sint in Iad.

Dar cind voi veni pe Pamint te voi suna!“, continua aceeasi voce care, de fapt, este mesageria vocala a numarului amintit mai sus. Zvonul ca poti intra in legatura directa cu Diavolul a fost lansat initial de elevii unui liceu turdean si voia sa fie o gluma. Fenomenul a crescut, insa, in intensitate, astfel ca acum si oameni in toata firea suna la 0749-799925.

Numerosii adepti ai Necuratului din Turda au impus ca, in urma cu ceva vreme, Biblioteca Municipala sa retraga toate cartile care faceau referire la magie sau vrajitorie, din cauza numarului mare de cereri primite de la tinerii care manifestau interes pentru acest gen de lectura.

Liceanca satanista

Pe de alta parte, daca nu e vorba de Diavol, „e vorba despre ceva liceanca din Turda, care a vrut probabil sa-si faca reclama in acest mod, poate ca altfel nu putea sa iasa in evidenta. De vina e teribilismul tinerilor din ziua de astazi, care nu mai stiu de Dumnezeu“, sustine o femeie din localitate care „a auzit despre acest numar de la fiica unei vecine“.

Chiar daca o parte dintre turdeni s-au prapadit de ris in momentul in care au auzit vocea de la celalalt capat al telefonului, o alta parte au intrat in panica. Mai multi tineri sustin ca, „la citeva saptamini dupa ce au format numarul de Orange, au primit un telefon in care aceeasi voce le spunea cu ce sint imbracati si ce marime au la pantofi“.

„Ne-am speriat, mai ales ca am primit telefonul intr-o seara de vineri, 13, cind ma plimbam cu prietena printr-un cartier mai prost iluminat“, afirma un tinar elev la unul dintre liceele turdene. Altii au constatat ca bateria mobilului „a murit“ subit, imediat dupa apelarea numarului.

Un cearsaf, o crima si Diavolul la mijloc

Robinson Oprea a format la rindul lui numarul de telefon 0749-799925, mai mult din curiozitate. „Nu cred in asemenea prostii. Am sunat si eu la numarul respectiv si cred sincer ca e vorba despre o tinara eleva la un liceu turdean. Oricum, prin Turda, fenomenul i-a cuprins pe toti.

In urma cu citeva saptamini, circula zvonul ca doua tinere sataniste, care au vorbit cu Diavolul, au ucis o alta tinara de la liceul «Mihai Viteazul» din localitate si i-au abandonat cadavrul pe malul Ariesului.

De asemenea, multi sustin ca aceasta crima este legata de numarul Diavolului si totodata si de gasirea de catre politisti a unui cearsaf plin de singe in cimitir, folosit de satanisti pentru unul dintre ritualurile lor“, afirma Robinson Oprea.

Monitorul de Cluj a declansat ancheta!

Purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, Raluca Seucan, a declarat ca Politia „nu a fost sesizata cu privire la existenta unui asemenea eveniment“. In urma sesizarii Monitorului de Cluj, autoritatile au demarat o ancheta, in ceea ce priveste atit numarul de telefon al „Diavolului“, cit si presupusa crima de pe malul Ariesului.

Orange nu comenteaza!

Contactati de Monitorul de Cluj, angajatii Orange au declarat „ca nu pot pune la dispozitia nimanui identitatea persoanei care foloseste numarul respectiv si nici nu pot spune daca persoana detine un abonament sau o cartela preplatita“.

Pentru astfel de informatii, oficialii Orange au mentionat ca „este nevoie de o sesizare inaintata autoritatilor, acestea putind cere Orange Romania sa le puna datele respective la dispozitie“.