Piesa compusa in memoria lui Calin Gordea este intitulata „Te vom iubi“ si este interpretata de Arnold Schlachter. Versurile piesei amintesc de caracterul lui Calin si reprezinta o parte dintre promisiunile prietenilor si apropiatilor acestuia. „Noi te vom iubi, nu te vom uita, in inimile noastre vei ramine asa“, promite refrenul piesei.

De asemenea, interpretul aminteste de Calin Gordea asa cum il stiau toti prietenii lui. „Cu ce ai gresit iubind viata din plin?“, suna un vers al piesei. Prietenii lui Calin Gordea, cei care au fost alaturi de el in ultimele lui clipe de viata, se declara fericiti de initiativa luata de artistul din Zalau.

"E o piesa foarte frumoasa si spune totul despre Calin“, mentioneaza unul dintre colegii celui care a plecat prea devreme dintre ei.

A ramas in inimile lor

Apropiatii lui Calin Gordea doresc sa pastreze vie amintirea acestuia. Din acest motiv, mai multi prieteni si colegi l-au insotit pe ultimul drum pe tinarul de 21 de ani purtind tricouri inscriptionate cu mesajul „Te vom iubi mereu!“.

De asemenea, acestia si-au modificat si pozele de pe Yahoo Messenger, in dreptul fiecarui prieten de-al victimei existind o poza fie cu Calin, fie cu el si mai multi prieteni.

Saptamina trecuta, aceiasi prieteni ai lui Calin au initiat un mars al tacerii in memoria prietenului lor. Timp de mai multe nopti, in apropierea locului unde tinarul si-a dat ultima suflare, apropiati de-ai sai au aprins luminari si au pastrat momente de reculegere.

Intra pe: http://www.monitorulcj.ro pentru a asculta cintecul!