Doua unitati sanitare fara manager

Initial, pentru functia de manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca s-au inscris doi candidati, Florin Ioan Crisan si Vasile Moldovan. Primul s-a retras din concurs, iar cel de al doilea, Vasile Moldovan, a fost declarat respins, avind in vedere ca a obtinut media finala 7,57, si nu 8, cum prevede regulamentul concursului.

In aceste conditii, postul de manager al spitalului ramine neocupat, urmind sa se organizeze un nou concurs. Un alt post ramas neocupat este cel de la Centrul de Sanatate din Mociu. Asta pentru ca Nicolae Muntean, singurul candidat, a obtinut media finala 7,73.

Respins cu media 8,22!

Un alt candidat, de aceasta data pentru postul de director al Spitalului de Pneumoftiziologie "Leon Daniello“ din Cluj-Napoca, a fost declarat respins. Chiar daca a obtinut media 8,22, Ioan Nicoara nu va prelua functia de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, avind in vedere ca Vasile Muresan, contracandidatul sau si fostul director, a obtinut o medie mai mare, respectiv 8,44.

Restul candidatilor au obtinut medii peste 8 si urmeaza sa fie confirmati pe posturi.

Trebuie precizat ca actualul director interimar al Centrului de Diagnostic si Tratament din Cluj-Napoca, Tudor Simionescu, a fost declarat admis la concursul pentru postul de manager al Institutului Inimii „Niculae Stancioiu“ din Cluj-Napoca.

Candidatii au sustinut trei probe, respectiv testul grila, prezentarea proiectului de manager si un interviu. Cea mai mare medie, 9,21, a obtinut-o Sanda Patrichi, candidata pentru postul de manager al Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.