Afla cine emite cec-uri si Bilete la Ordin fara acoperire!

de     Financiarul
Miercuri, 6 decembrie 2006, 0:00

(Foto: )

www.ANTITEPARI.ro ofera solutii pentru identificarea firmelor care inregistreaza probleme financiare sau care practica "sportul" emiterii instrumentelor de plata fara acoperire.Unele dintre aceste firme pot fi sau pot incerca sa devina partenerii Dumneavoastra.
CINE SUNTEM?Echipa care editeaza FINANCIARUL (www.financiarul.ro) si IA$I INVEST (www.iasiinvest.ro), publicatii economice care prezinta informatii despre unele dintre firmele care au emis instrumente de plata fara acoperire.CE VREM?Sa ne punem lumea in cap! Glumim! Deja am realizat performanta asta!O multime de agenti economici "desconspirati" ca figureaza in evidentele Centralei Incidentelor de Plati (CIP) ne-au adresat urari... de bine!In schimb, foarte multe firme au apreciat initiativa de a prezenta firmele care au emis cecuri sau Bilete la Ordin fara acoperire.Din acest motiv, am hotarat sa dezvoltam "produsul", astfel incat orice firma care manifesta grija fata de banii proprii sa poata evita "tepele".CE SUNT TEPELE? CINE SUNT TEPARII?In acceptiunea noastra, sustinuta mai mult sau mai putin de dictionarele academicienilor, emiterea de cecuri sau Bilete la Ordin fara acoperire reprezinta TEPE.TEPARII sunt agentii economici care emit instrumente de plata fara acoperire si care, implicit, intra in evidentele CIP cu incidente de plati majore.Incidentele de plata majore sunt definite de Regulamentul BNR nr.1/2001 (www.bnro.ro/ro/Legi/CIP/Reg_cip.pdf)CE SOLUTII ANTITEPARI OFERIM?1. Radiografii de firme la cerereO radiografie contine:

- Adresa (sediu si puncte de lucru declarate)

- Obiect principal de activitate

- Capitalul social (subscris si varsat)

- Actionarii/asociatii firmei si cota din capitalul social detinuta de fiecare

- Administratorii firmei

- Rezultatele financiare inregistrate in 2005 si 2004 (cifra de afaceri; venituri totale; cheltuieli totale; profit net/pierdere; numar mediu de angajati).

- Obligatii restante la bugetul de stat, la bugetul asigurarilor sociale de stat, la bugetul asigurarilor pentru somaj si la bugetul asigurarilor de sanatate (la data de 31 decembrie, 30 martie, 30 iunie sau 30 septembrie, in functie de momentul solicitarii informatiilor)

- Incidente de plata majore inregistrate la plata cu cecuri si la plata cu Bilete la Ordin (in cazul in care acestea exista, se precizeaza datele la care au fost inregistrate si numarul incidentelor raportate in zilele respective, precum si daca societatea se afla in interdictie bancara).Informatiile oferite in cadrul radiografiilor sunt obtinute NUMAI de la institutiile abilitate (Oficiul Registrul Comertului, Ministerul Finantelor Publice si BNR - Centrala Incidentelor de Plati) si reprezinta cele mai recente date din evidentele acestor institutii.Pentru a va forma o imagine a acestui produs, puteti accesa modelele de Radiografii prezentate in pagina www.antitepari.ro2. Flux saptamanal "ANTITEPARI Bucuresti-Ilfov"Contine 30 de radiografii pentru firme cu sediul in Bucuresti si in judetul Ilfov.Firmele ale caror radiografii sunt prezentate in cadrul fluxului saptamanal sunt selectate in functie de propunerile abonatilor, dupa regula primul venit - primul servit.3. Flux saptamanal ANTITEPARI "Nord-Est"Contine 30 de radiografii pentru firme cu sediul in judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui.Firmele ale caror radiografii sunt prezentate in cadrul fluxului saptamanal sunt selectate in functie de propunerile abonatilor, dupa regula primul venit - primul servit.Fluxurile saptamanale ANTITEPARI vor fi sunt transmise abonatilor pe mail in prima zi lucratoare a fiecarei saptamani, fiecare radiografie fiind un fisier word sau PDF care poarta numele societatii prezentate.LA CE FOLOSESTE FLUXUL ANTITEPARI?Consultand radiografiile din cadrul fluxurilor ANTITEPARI, aveti posibilitatea de a identifica firme care inregistreaza probleme financiare sau care practica "sportul" emiterii instrumentelor de plata fara acoperire.Unele dintre aceste firme pot fi sau pot incerca sa devina partenerii Dumneavoastra.Fluxurile "ANTITEPARI Bucuresti-Ilfov" si "ANTITEPARI Nord-Est" vor fi transmise solicitantilor incepand cu data de 11 decembrie 2006.376 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    444 TEPARI (Joi, 15 mai 2008, 2:17)

    MI HAI [anonim]

    www.financiarul.ro/2008/05/15/444-firme-care-au-emis-cec-uri-sisau-bilete-la-ordin-fara-acoperire


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică