Un sibian de 46 de ani, urmarit general pentru trafic de persoane si minori a fost retinut de lucratorii de la Crima Organizata din Sibiu dupa mai multe filaje. Acesta, impreuna cu un amic de-al sau, retinut de mai bine de 2 luni, duceau persoane cu handicap din Romania la cersit in Italia. Acum au ajuns pe mana oamenilor legii si vor plati pentru faptele lor.

Traficanti de cersetori

Traian Danciu, zis Vana, a reusit sa duca in Italia zeci de persoare cu ajutorul unui prieten de al lui. Pe 10 dintre ele printre care si persoane cu handicap si o minora, i-au obligat sa cerseasca si sa le dea lor banii, altfel ii bateau. Asa au reusit sa castige peste 20 de mii de euro in mai putin de un an de zile.

Cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, dupa ce unul dintre infractori fusese prins zilele trecute si al doilea inculpat, ce se afla in urmarire generala a fost ridicat chiar din pat de oamenii legii. Acesta a fost gasit la un vecin si se pare ca acolo se ascundea de cand aflase ca este cautat de oameni legii.

Sibienii care au decis sa faca bani frumosi de pe urma altora au fost prezentati Tribunalului Sibiu pentru confirmarea mandatului de arestare, instanta mentinand masura arestarii pentru o perioada de 30 zile. Cei doi risca pentru faptele lor pana la 15 ani de inchisoare, dar pedeapsa lor ar putea fi marita datorita minorei pe care acestia au obligat-o sa cerseasca.

Gabriela ROMAN