Nu se stie care au fost motivele pentru care castigatorul a renuntat la contract. Spatiul va fi din nou scos la licitatie, cel mai probabil la inceputul anului viitor, a declarat Iulia Persa, sef Serviciu mass-media in Primare.

Licitatia a avut loc la sfarsitul lunii septembrie, iar contractul ar fi trebuit semnat la 30 de zile de la desfasurarea licitatiei la care au participat 18 societati, la un pret de pornire de 58 000 de lei/mp.

Natalia Bojan, femeia care a oferit incredibila suma de 230 000 de euro pentru respectivul spatiu si apoi a refuzat sa semneze contractul, s-a sinucis prin spanzurare miercuri, la a saptea tentativa.

In varsta de 36 de ani, ea locuia intr-un apartament pe Aleea Peana din cartierul Manastur. Vecini ei, familia Krisan, sustin ca Natalia a incercat in repetate randuri sa se sinucida. Pana acum, a mai incercat de sase ori. Ultima data au venit pompierii si au gasit-o lesinata in casa, spune Ana Kiss. In acelasi bloc locuieste si una din prietenele Nataliei, Camelia Bagarean. Ea spune ca femeia avea probleme psihice.

Era un om bolnav. Cei de la Psihiatrie stiu cel mai bine, a spus Camelia. Pana in prezent, anchetatorii au stabilit ca Natalia Bojan s-a spanzurat si ca, inainte de actul sinucigas, a lasat sotului si bunicii sale cate o scrisoare de adio. Despre Natalia, vecinii spun ca era o persoana instarita: Din cate stim noi, nu ducea lipsa de bani, pentru ca avea o casa de amanet.

Ipoteza ca s-ar fi sinucis din cauza problemelor financiare este dezmintita si de prietena acesteia. Suferea din cauza divortului. Gestul ei nu are nici o legatura cu banii, spune Camelia.