Ministrul Finantelor publice, Sebastian Vladescu figureaza ca fiind dator vandut chiar la ministerul pe care il conduce! Prin intermediul a doua firme la care este actionar, Vladescu a acumulat datorii la bugetul de stat in valoare de 200.000 RON.

Liberalul este actionar la societatile Boss Exim Trading Group si Romanian Soft Company iar conform informatiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finante (www.mfinante.ro) Boss Exim Trading Group a acumulat datorii de peste 84.000 RON, dintre care aproximativ 30.000 RON reprezinta obligatii la bugetul statului (restul fiind datorii la asigurarile sociale, la somaj si sanatate).

Cealalta firma a lui Vladescu, Romanian Soft Company, figureaza ca avand datorii de peste 100.000 RON, dintre care in jur de 72.000 RON la bugetul de stat.

Cu toate acestea, Vladescu a precizat ca totul este o greseala si a negat faptul ca ar fi actionar la cele doua societati.

Datele sunt foarte vechi. Cred ca site-ul este gresit. Nu este actualizat pentru ca eu nu mai sunt actionar de ceva timp la cele doua firme. Acum sunt actionar doar la o societate care nu are datorii in momentul de fata. CV-ul de pe site este facut acum doi ani de zile”, a sustinut Vladescu, prezent in vizita la Galati.