"Solicitarea era din vara“

Liviu Medrea, consilier judetean PSD, a facut o solicitare in scris, in urma cu sase luni, pentru a fi primit in audienta de primarul Emil Boc. „Nici pina in acest moment nu am fost programat si nu am reusit sa ma intilnesc cu dumnealui, la fel ca orice cetatean al municipilui Cluj-Napoca“, spune Medrea.

"Ca un cetatean corect, nu am vrut sa profit de functia pe care o am si m-am inscris pe lista la audiente pentru ca era o problema personala; cunoscind procedura, m-am inscris la domnul primar, dar se pare ca degeaba“, adauga consilierul judetean. Cu toate ca Medrea declara ca stie procedura, acesta nu apare pe listele de audiente.

Pina in acest moment, sint inscrisi in audiente la Emil Boc 71 de clujeni, dar numele lui Liviu Medrea nu se regaseste pe nici una din liste.

Audiente simple pentru oricine

Procedura este simpla si aproape necostisitoare, dar trebuie indepliniti mai multi pasi obligatorii. Orice clujean poate obtine audienta daca, in prealabil, s-a inscris, in functie de problema, la directorul de resort. Daca nu este multumit de rezolutia data de acesta, orice clujean se poate inscrie la unul din viceprimari sau la secretarul municipiului, tot in functie de problema.

Doar in cazul in care nu este multumit nici de rezolutia data de acestia, clujeanul de rind se poate inscrie la primar, „cu dovada ca a fost in audiente la inferiorii acestuia, dar problema tot nu a fost rezolvata“, explica Raimonda Boian, purtatorul de cuvint al Primariei clujene.

Atac la primar

"Domnul Boc ar trebui sa stea mai mult timp la Primarie, sa se ocupe de oameni, nu prin aer, si ar trebui sa rezolve cu adevarat problemele clujenilor direct, nu prin corespondenta“, sustine Liviu Medrea. Raimonda Boian, purtatorul de cuvint a Primariei clujene, e de alta parere: „Dinsul este membru al unui partid de opozitie si e normal sa aiba o asemenea atitudine.

Pot doar sa spun ca plecarile la Bucuresti, o data pe saptamina, ale primarului Emil Boc au adus municipiului nostru peste 55 de milioane de lei noi“.