Tragedie in comuna sibiana Tilisca. O fetita de 3 ani a murit dupa ce televizorul din camera unde dormea a explodat. Sora micutei, de doar 11 luni, a ajuns si ea la spital, in stare de soc. De vina se pare ca a fost priza care alimenta televizorul, care s-a scurtcircuitat. Explozia a avut loc ieri dimineata, cu putin inainte de ora 4.

Mama celor doua fete s-a trezit speriata, intr-un nor mare de fum iar primul lucru care i-a venit in cap a fost sa-si salveze fiicele, care dormeau cu ea in incapere. A luat in brate prima data micuta de 11 luni si a dus-o intr-o bucatarie de vara, apoi s-a intors dupa cea mare, dar a fost prea tarziu. „ Am dus-o jos pe fata cea mica iar apoi m-am intors.

Atunci a explodat televizorul, m-am retras putin si apoi am vrut sa o iau pe fata de 3 ani. Era intinsa pe jos, am ridicat-o am adus-o jos dar nu mai raspundea. Am palmuit-o, dar cred ca era deja moarta”, spune mama celor doua fetite. Bunica fetelor a fost prima care a aflat despre cele intamplate. „ A venit nora mea si mi-a spus ce s-a intamplat.

Mi-a zis uite fata asta mare e moarta. Am venit si eu la ele acasa si i-am pus mana la inima, intr-adevar nu mai era vie. Cealalta au dus-o la spital doctorii”, spune bunica micutelor. Politia a fost sesizata iar oamenii legii fac si ei cercetari impreuna cu pompierii. Fetita de 11 luni este in stare de soc, dar stabila la spital.