Grupul W-Go, care are ca actionari doua firme din Israel, a anuntat ca va construi langa Ploiesti un mall autentic, care sa cuprinda atat spatii comerciale si de prestari servicii, dar si un casino, un cinematograf multiplex, sali unde sa se practice diferite sporturi, precum si o parcare de 700-900 de locuri.

Investitia, care se va derula incepand cu anul viitor, este estimata la peste 25 milioane de euro. "Am cumparat un teren de 55.000 mp la iesirea din Ploiesti spre Campina, pe care vom ridica un centru comercial - sub marca Perla - ce va avea o suprafata desfasurata pe doua nivele, de circa 35.000 mp.

Va fi primul mall din Ploiesti, unde oamenii pot veni sa se relaxeze, sa faca shopping si sa se distreze in familie. Este, de altfel, prima noastra investitie in tara dvs, grupul nostru fiind foarte cunoscut in Ungaria", ne-a declarat Peter Fried, directorul W-Go. Acesta sustine ca vor urma si alte investitii asemanatoare, actionarii decizand sa-si extinda afacerile in Romania si Slovacia.