Trans Agape, Alcomsib, Polisano si Ambient se numara printre firmele care organizeaza an de an petreceri speciale pentru angajatii proprii. HI-Q si Stefan Banica Jr sunt doar cativa din cei care chemati anul acesta sa danseze pentru angajati.

Concertele "in familia” firmelor au devenit traditie la companii importante din Sibiu. Anul acesta, cei mai fericiti par a fi sunt angajatii de la Trans Agape, unul din cei mai importanti producatori de paine din Transilvania. Conducerea societatii a pregatit un amplu concert in incinta fabricii, care va avea loc sambata 16 decembrie.

Printre cei care vor incalzi atmosfera petrecerii angajatilor se afla membrii trupei HI-Q si Aurel Tamas, alaturi de alte formatii cunoscute. Vasile Presecan, administratorul Trans Agape spune ca este o traditie pentru firma sa isi rasplateasca angajatii la sfarsit de an. „Este o petrecere cu circuit inchis care va dura patru-cinci ore. Participa angajatii si familiile acestora”, precizeaza Vasile Presecan.

O alta firma importanta care a ales sa isi sarbatoreasca angajatii, la sfarsit de an, este Alcomsib. Societatea, care detine cel mai mare lant de distributie de produse alimentare din judet, a organizat in urma cu doua zile o petrecere pentru angajatii proprii, la Hotel Palace Dumbrava.

Patronul firmei, Gheorghe Aldea, arata ca petrecerea data in cinstea angajatilor este un eveniment obisnuit, de patru ani. „Au fost prezenti peste 250 de angajati. Am vrut sa ne simtim bine si sa sarbatorim un an de munca impreuna”, a spus Aldea.

O reteta mai speciala de sarbatorire "in familie” a sfarsitului de an ales Ambient. Copii angajatilor vin an de an sa il intampine pe Mos Craciun si pe ajutoarele sale, la sediul firmei. Spectacolul este unul deschis si clientilor si trecatorilor, care se pot bucura de sarbatoarea iernii. Evenimentul aduna mii de participanti.

Anul acesta, Mos Craciun a facut fericiti peste 1.200 de copii, carora le-a oferit cadouri. Patronul Ambient, Ioan Ciolan, gasit de cei de la Capital drept cel mai bogat om din Sibiu, conform datelor din 2005, a declarat in repetate randuri ca Ambient inseamna o mare familie.

Ciolan insista pe faptul ca serviciile Ambient sunt astfel organizate si gandite incat firma sa fie un adevarat prieten al clientilor.

Polisano, una din cele mai importante firme sibiene, dupa firma de afaceri, a organizat un eveniment special pentru angajati, la Hotel Palace Dumbrava. Petrecerea a avut loc sambata trecuta, si insusi Stefan Banica Jr. a venit, sa danseze pentru angajatii companiei.

Polisano este o societate care activeaza in domeniul farmaceutic, avand unul din cele mai importante spitale private din tara si este administrata de familia Vonica.

Alte firme importante din Sibiu au ales sa premieze anul de munca al angajatilor exclusiv prin cadouri. Ilie Carabulea, patronul grupului de firma Atlassib, precizeaza ca nu a organizat petreceri pentru angajati, dar ca a pregatit cadouri importante pentru acestia.