Reprezentantii PRM Hunedoara au anuntat ca, din luna ianuarie, vor declansa o ampla campanie de demascare a "baronilor PD", potrivit purtatorului de cuvant al filialei, consilierul judetean Costel Avram, fost vicepresedinte al CJ. Cu toate acestea, peremistii se afla in relatii foarte bune cu PNL, evidentiate mai ales in ultima perioada.

Daca la nivel central PRM se afla in opozitie, pe plan judetean formatiunea lui Vadim Tudor este aproape la putere, daca tinem cont de faptul ca, cel putin in Consiliul Judetean Hunedoara PNL si PRM au facut front comun impotriva PD.

"Mezalianta" ar putea avea la baza neintelegerile fatise dintre liderul filialei liberalilor, Mircea Ioan Molot, si prefectul de Hunedoara, Marius Cristian Vladu, fruntas democrat pana cand functia l-a determinat sa renunte la politica.

Mai mult, luarile de pozitie ale lui Costel Avram impotriva lui Vladu au fost puse de multi cunoscatori ai fenomenului politic judetean pe seama disensiunilor dintre Molot si prefect, data fiind apropierea dintre fostul vicepresedinte al CJ si actualul presedinte. De fapt, Costel Avram a recunoscut ieri, public, ca "PRM inclina balanta acum in Consiliul Judetean.

Daca PRM si PC nu sprijineau PNL, mai multe proiecte nu ar fi fost aprobate", a afirmat acesta.

Ajutorul acordat liberalilor de catre consilierii judeteni nu este, insa, gratuit, iar purtatorul de cuvant al filialei PRM a lasat sa se in-teleaga ca acest partid ar viza unele posturi din conducerile unor societati aflate in subordinea CJ si se vorbeste ca unul dintre fotoliile vi-zate ar fi cel de director al Regiei Autonome a Apei Valea Jiului, ocupat acum de democratul Gheorghe Cioara.

Firesc, Costel Avram a negat, insa a mentionat ca ar fi cazul sa se mai "faca rotatie" pe functiile democratilor hunedoreni. In incercarea de a adormi vigilenta presei, consilierul a admis pana la urma ca actiunile viitoare ale partidului vizeaza "toti baronii, indiferent de culoarea politica", dar actiunea de demascare a acestora va incepe doar de anul viiitor.