Sibienii care doresc sa achizitioneze sau sa inchirieze o locuinta pot apela acum la serviciile companiei Teia Construct. Complexul rezidential "Eden" este cea mai mare investitie a companiei si asigura locuinte pentru 60 de familii.

Obtinerea unei locuinte este una dintre cele mai mare probleme cu care se confrunta sibienii, si nu numai ei. Compania Teia Construct este una dintre putinele firme de pe piata imobiliara din Sibiu care face eforturi sustinute pentru a-i ajuta pe sibieni sa obtina locuinta mult visata.

Firma, compusa din trei departamente, ofera clientilor sai servicii complete pentru achizitionarea, modernizarea si inchirierea de locuinte, obtinerea de credite si, inainte de toate, ofera locuinte noi-noute, la cheie.

Multilateral dezvoltata

Recent infiintata, firma de dezvoltari imobiliare Teia Construct a oferit deja sibienilor locuinte noi si are in derulare unul dintre cele mai mari proiecte rezidentiale din judet, Complexul rezidential "Eden". Compania cuprinde trei departamente, care raspund si celor mai exigente solicitari ale clientilor.

Astfel, prin Teia Develop, compania investeste in locuinte nou-noute pentru sibieni. Prin Teia Finance, compania a incheiat protocoale cu bancile, si, impreuna cu clientii, cauta solutii optime de creditare pentru achizitionarea unei locuinte, si chiar ii ajuta pe clienti sa obtina creditele respective.

Practic, le poate reprezenta interesele in fata institutiilor bancare. In fine, la Teia Estate, apeleaza clientii care obtin credite pentru achizitionarea de imobile. Aceasta latura a companiei se ocupa cu contractarea imobilului, amenajarea si modernizarea lui, iar apoi, daca clientul doreste mai departe sa inchirieze imobilul, Teia Estate ii va cauta chirias si se va ocupa de absolut totul, in locul clientului, contra unui comision.

Locuinte pentru sibieni

Cel mai mare proiect dezvoltat de Teia Construct la ora actuala este Complexul rezidential "Eden". Situat linga Sura Mica, are o suprafata de 48.000 de metri patrati si va cuprinde 60 de locuinte.

Lucrarile la acest complex au inceput in primavara acestui an, cu introducerea retelelor de canalizare, apa, electricitate si gaz. "Am preferat ca, inainte de a incepe construirea imobilelor, sa introducem retelele de utilitati. Reteaua de canalizare este racordata la statia de epurare din Sura Mica, iar apa potabila vine de la statia din Sibiu.

De asemenea, am construit si caile de acces, conform standardelor prevazute in constructii, pentru a putea lucra si pe vreme nefavorabila. Am ales sa facem inainte de toate aceasta investitie uriasa in utilitati. Astfel, fiecare parcela este dotata cu camin de canalizare, camin de apa, curent si gaz.

Pentru telefon, internet si televiziune sintem in discutii avansate cu Romtelecom SA. Abia dupa ce am avut introduse utilitatile am contractat cumparatorii si am inceput constructia locuintelor. La ora actuala sint in constructie 15 case, care au ajuns in stadiul de punere al acoperisului", spune ing. Vasile Matei, director tehnic Teia Construct.

Proiecte in derulare

Complexul rezidential "Eden" va cuprinde, printre altele, o baza sportiva cu bazin de inot, terenuri de tenis, fotbal, popice, magazine, restaurante, parc si capela. Imobilele de aici se incadreaza intre 59.000 si 145.000 de euro, fara TVA. In acest pret sint incluse lotul de teren, casa predata la cheie cu gard imprejmuitor.

Vilele de aici au la parter un living urias, bucatarie, camara, grup social si terasa, iar la etaj, unu, doua, trei sau patru dormitoare, cu dressing-uri, doua sau trei bai si balcoane. Pentru viitor, Teia Construct a achizitionat un teren in zona centrala a Sibiului, unde urmeaza sa dezvolte un alt proiect imobiliar.

Contacte utile

Teia Construct are un site pe Internet, www.teia.ro, unde clientii pot urmari evolutia lucrarilor din Complexul Rezidential "Eden". Aici sint postate periodic imagini cu santierul din "Eden". Pentru alte informatii puteti sa va adresati Roxanei Stoia, salles executive in cadrul firmei, la nr. de telefon 0269-244 340 sau 0269-232 912, sau puteti scrie la office@teia.ro