Este un cod pe care-l tastezi si poti sa vezi data fabricatiei telefonului, cate minute au fost vorbite de pe el si seria telefonului.

Am tastat codul si am realizat ca au fost vorbite 197 de ore si 40 de minute, spune R.S. El afirma ca s-a intors la magazin si a cerut sa-i fie schimbat telefonul. M-am intors sa mi-l schimbe, dar sefa magazinului PHP a spus ca nu se poate, ca nu au mai patit asa ceva.

Le-am aratat, au fost de acord cu mine si mi-au tot repetat ca nu s-a mai intamplat asa ceva. Dupa indelungate insistente, cand le-am zis ca anunt OPC-ul, au spus ca o sa vorbeasca cu sefii si o sa ma sune, ne-a povestit R.S.

Problema la contor

A fost telefon nou, dar este o problema la contor. O sa-l schimbam, s-a limitat sa explice reprezentanta magazinului PHP, Rodica Jalba. Pe de alta parte, reprezentantii Oficiului Judetean pentru Protec]ia Consumatorului Cluj (OJPC), ne-au spus ca R.S.

trebuie sa mearga la OJPC cu toate documentele legate de telefon, ca inspectorii sa poata cerceta reclamatia.

Trebuie sa vina urgent la noi cu toate documentele legate de produs, iar, daca se va dovedi ca clientul are dreptate, magazinul se va alege cu o amenda, iar clientului i se vor returna banii sau i se va schimba telefonul, a declarat directorul OJPC, Mircea Avram.