Comisia de Urbanism a Consiliului Local din Campia Turzii si-a manifestat nemultumirea, prin intermediul presedintelui Avram Gal, fata de modul in care Profi incalca proiectul initial de construire al magazinului de pe strada 1 Decembrie 1918.

"Nu sunt de acord cu modul in care cei de la Profi au inteles sa realizeze constructia magazinului. Practic, nu mai respecta proiectul pe care l-am aprobat. Oamenii care locuiesc in zona sunt nemultumiti, pentru ca a acaparat si zone care nu erau prevazute initial si nici nu respecta prevederile la care s-au angajat.

Membrii Comisiei de Urbanism o sa protestam fata de aceasta incalcare a proiectului si sunt convins ca domnul primar Vasinca va lua masurile care se impun si ii va obliga sa respecte proiectul aprobat de noi”, a declarat pentru Obiectiv presedintele Comisiei de Urbanism, Avram Gal.

Planul Urbanistic Zonal (PUZ) a fost aprobat prin HCL 53/29.08.2006, unde la articolul 1 se prevede ca „se aproba PUZ intersectia strazilor 1 Decembrie 1918, cu Tudor Vladimirescu, Campia Turzii, pentru construirea unui spatiu comercial (tip Profi), cu amplasarea locurilor de parcare de la strada 1 Decembrie 1918 spre strada Tudor Vladimirescu”.

Membrii Comisiei de Urbanism sunt nemultumiti pentru ca amendamentele aduse in comisie nu au fost respectate ulterior de cei de la Profi, care au pus in practica proiectul lor propriu, care nu ar fi primit aviz favorabil.

De altfel, proiectul de hotarare a fost aprobat in luna august dupa ce a fost amanat anterior, consilierii manifestandui-si nemultiumirea ca terenul e prea mic pentru un asemenea obiectiv. Investitorul timisorean a cumparat terenul de la un localnic, caruia i-a fost retrocedat in natura, in baza Legii 247.

Localnicii din zona sunt nemultumiti de faptul ca cei de la Profi e chiar in drumul nationbal si nu exista nici macar un pic de loc pentru trotuar. Ziarul Obiectiv a facut rost de macheta pe care trebuia s-o respecte cei de la Profi si nu au respectat-o!