Potentialul proaspetei Capitale Culturale Europene este exploatat la maxim de toata lumea. Exceptie nu fac nici prostituatele. Pentru ele, Sibiul a devenit o adevarata mina de aur. Practicantele celei mai vechi meserii din lume isi expun "marfa" fara nici o jena in principalele puncte de acces in oras, dau anunturi chiar si in ziare, pe site-uri de profil, sau isi lasa afacerea pe mina patronilor de localuri, care le gasesc clienti in cel mai scurt timp.

Piata in extindere

Nu mai constituie pentru nimeni un soc sa vada la intrarea dinspre Medias, la iesirea spre Brasov sau spre Alba domnisoare sumar imbracate care stau pe marginea drumului facind semne soferilor. Oamenii legii le mai opresc din cind in cind, pentru a le da cite o amenda, sau pentru a le intocmi dosar penal. Chiar ei recunosc ca, parca, in ultima vreme, au mai mult de lucru, adica mai multe prostituate de amendat.

Acestea sint cele mai "sarace" practicante ale prostitutiei. Adevaratele maestre ale acestei meserii sint mult mai discrete si se vind mult mai scump. Le gasiti in diferite localuri sau pur si simplu in ziarele de anunturi sau pe internet. Fac sex normal, oral, anal sau masaj erotic. Totul pentru suma corecta.

Anunturi "fara perdea"

Ca sa faceti cunostinta cu astfel de maestre ale placerii care va pot oferi sex contra-cost, trebuie doar sa intrati intr-unul din localurile "renumite" pentru astfel de activitati din Sibiu. Sau sa cumparati orice ziar de mica publicitate. Anunturi gen "bruneta, 22 de ani, sexy, ofer clipe de tandrete domnilor dornici de o mingiiere" sau "roscata, 27 de ani, discreta si curata, satisfac toate dorintele domnilor" va vor duce direct la tinta.

Astfel de ziare sint folositoare si pentru doamnele si domnisoarele singure, aflate in cautare de placeri. "Discret, dotat, curat, doresc cunostinta cu partenere dezghetate pentru relatii" sau "doresc cunostinta cu domnisoare si doamne frumoase si dragute, pentru relatie discreta, cu satisfactie garantata".

Atentie, insa! Nu toti domnii care dau astfel de anunturi fac sex de placere. Unii se mai si vind pentru bani. Multi bani!

Tarife pentru sex

Dar inainte de a lua telefonul in mina si a suna, trebuie sa va asigurati ca aveti ce si cit va trebuie...in buzunar. Pentru domnisoarele pe care le intilniti pe strada nu va trebuie prea mult. In jur de 300.000 de lei vechi pentru un oral si 200.000 de lei vechi pentru o partida de sex normal.

Daca aveti insa pretentii pentru mai mult......va costa. Doamnele mai selecte va taxeaza la ora. Incepind cu 500.000 de lei vechi ora, in functie de ce doriti. Si sint foarte suspicioase si prudente atunci cind vorbesc la telefon.

Trebuie sa incercati in repetate rinduri. Daca sinteti doar obosit, un masaj erotic relaxant, dar fara pic de sex costa de la 600.000 de lei vechi ora. Si dumneavoastra trebuie sa inchiriati camera de la pensiune sau de la hotel. Domnisoara va face si programare daca doriti.

Show lesbi

Visul oricarui barbat este sa se afle intre doua femei. Se poate. Noi am gasit anuntul cu „show-ul lesbi" in ziar si am sunat. Ne-a raspuns o domnisoara amabila, care ne-a comunicat tarifele si ne-a intrebat daca nu dorim si o programare.

Pe scurt, veti avea de-a face cu doua domnisoare, una de 22 si alta de 29 de ani, una satena si cealalta blonda, care sint pregatite sa va satisfaca orice dorinte, pentru 2 milioane de lei vechi pe ora. Exclus sexul anal. Prefera un singur domn o data si fara femei.

Gigolo de Sibiu

Printre anunturi am gasit si foarte multi barbati singuri. Unii se ofera sa satisfaca orice fantezii erotice ale doamnelor si domnisoarelor. Unii din placere, iar altii pentru bani. Am gasit si un gigolo. Are tarife acceptabile, dar si multa "experienta": peste 40 de ani. Este foate amabil si comunica imediat pretul.

"Pentru tine, este 600.000 de lei ora, iar daca vrei mai mult, un milion si jumatate pe noapte". I-am spus ca sint mai timida, si vreau sa vin cu o prietena. Barbatul a raspuns ca nu e nici o problema, doar ca atunci ne va costa 2 milioane pe noapte. Ne poate face si o reducere daca sintem dragute. Intrebat ce poate face de banii astia, a raspuns prompt: "orice doriti, inclusiv jocuri erotice sau alte gaselnite. Dar pentru perversiuni... mai discutam".

Preturi de capitala

In Bucuresti, gama de servicii oferite de domnisoarele care fac amor pentru bani este mult mai variata, ca si preturile. Astfel, tarifele incep de la 500.000 - 600.000 de lei vechi ora si ajung la 2-3 milioane sau chiar 300 - 500 de euro ora.

Exista, insa, hoteluri selecte, unde cei mai pretentiosi clienti gasesc dame de companie pentru care platesc minim 1.000 de euro pentru o ora de sex.